Ziua și transferul! FCSB, aproape de semnătura unui fundaș de națională! Mai plusează Gigi cu 300.000 de euro?

Marian Cărăvan 04.01.2021, 14:41
Ziua și transferul! FCSB, aproape de semnătura unui fundaș de națională! Mai plusează Gigi cu 300.000 de euro?

La FCSB există premisele cuceririi unui nou titlu, după o pauză de șase ani. Așa că Gigi Becali și-a făcut planul de bătaie și încearcă mutări spectaculoase pe piața transferurilor. Patronul FCSB este decis să betoneze defensiva echipei sale. De mai multă vreme, a pus ochii pe un fundaș de națională. Sunt negocieri intense. Mai plusează Gigi Becali cu 300.000 de euro pentru aducerea jucătorului?

Gigi Becali a pus ochii pe un fundaș de națională!

Gigi Becali încearcă mutări spectaculoase pe piața transferurilor. Betonarea defensivei este un capitol la care lucrează acum patronul FCSB. După ce l-a achiziționat pe Risto Radunovic, de la Astra, acum Gigi Becali vrea să-l transfere și pe Denis Haruț, de la FC Botoșani. La un moment dat, Valeriu Iftime, patronul echipei moldovene, susținea că negocierile au fost stopate. Și asta pentru că Gigi Becali oferea jumătate din prețul cerut pe fundașul de 21 de ani al celor de la FC Botoșani. Iftime voia un milion de euro pentru jucătorul său, dar Gigi Becali era dispus să plătească doar 500.000.

„Eu țin mult la prețul lui Haruț! Nu mă grăbesc. Nu e o vreme de vândut fotbaliști scumpi, dar nu-l putem compara pe Haruț cu oricine. Este un interes pentru Haruț de la FCSB. Eu vreau 1 milion de euro pe el, iar FCSB oferă alt preț. Nu suntem încă aici. În acest moment este căzută discuția, e oprită”, a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.

Mai pluseaza Gigi Becali cu 300.000 de euro pentru transferul lui Denis Harut?
Mai pluseaza Gigi Becali cu 300.000 de euro pentru transferul lui Denis Harut?

Valeriu Iftime s-a răzgândit și e dispus să-l vândă pe Denis Haruț? Mai plusează Gigi Becali cu 300.000 de euro?

La scurt timp după ce a declarat că au fost stopate toate discuțiile cu cei de la FCSB pentru vânzarea lui Denis Haruț, Valeriu Iftime a revenit asupra deciziei. E dispus să-l vândă pe internaționalul de tineret chiar și sub un milion de euro. 800.000 de euro cere acum patronul celor de la Botoșani pentru fundașul dorit de FCSB. Față de oferta inițială, mai plusează Gigi Becali cu 300.000 de euro?

„Dacă Gigi Becali imi dă 800.000 de euro batem palma pentru Hăruț. Am lăsat și eu de la 1 milion. Afacerea este făcută prin Florin Vulturar. El a ținut acum legătura cu Gigi Becali”, a declarat finanțatorul de la FC Botoșani pentru ProSport.

Denis Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. Născut la data de 25 februarie 1999, la Timișoara, Denis Haruț are o cotă de piață de un milion de euro. Mai are contract cu FC Botoșani până la 30 iunie 2022. Mai plusează Gigi Becali cu 300.000 de euro pentru transferul lui Haruț?

 

Urmăriți Playsport.ro și pe