Dennis Man pleacă de la Parma pentru a semna cu o echipă din Serie A? Fostă campioană din Serie A, interesată de român

Giosanu Catinca / 06.11.2021, 12:45
Dennis Man pleacă de la Parma pentru a semna cu o echipă din Serie A? Fostă campioană din Serie A, interesată de român

Dennis Man este la mare căutare. Tot mai multe cluburi se interesează de internaționalul de 23 de ani, deși acesta pare într-un con de umbră la Parma. Fostă campioană din Serie A l-a luat în vizor pe jucătorul de națională. Nu se știe, însă, în ce măsură vrea fosta perlă a lui Gigi Becali să părăsească gruparea emiliană.

Dennis Man, în atenția unei echipe din Serie A

Dennis Man a fost ofertat de mai multe cluburi în vară, însă fotbalistul a ales să rămână alături de Parma pentru a încerca promovarea în Serie A. Ultima formație care și-a manifestat interesul față de român este deja în Serie A. O fostă campioană din Italia vrea să profite de situaţia jucătorului în Emilia-Romagna.

Reamintim că Man a primit în ultima perioadă mai multe avertismente din partea tehnicianului, iar impresarul Giovanni Becali a anunţat că Galatasaray e pregătită să-l aducă la Istanbul. Însă Dennis Man mai are o posibilă destinaţie.

Sampdoria îl vrea pe jucătorul de națională

Dennis Man poate să rămână în Italia, chiar dacă va schimba echipa. Sampdoria, fosta campioană a Italiei din 1991, l-a pus pe lista de transferuri pe Dennis Man, dar și pe Patrik Walemark, amândoi atacanţi laterali.

Presa din Italia transmite că Sampdoria va încerca să-l aducă în iarnă pe Dennis Man, acesta fiind dorit de Roberto D’Aversa, antrenor sub comanda căruia a avut evoluții bune la Parma.

Situaţia lui Dennis Man la Parma e atent monitorizată de Daniele Faggiano. Acesta din urmă va trebui să-i convingă pe finanţatori să facă un efort mare, pentru ca internaţionalul român să ajungă pe „Luigi Ferraris”.  Americanul Kyle Krause, patronul Parmei, îşi doreşte să încaseze cel puţin suma pe care a plătit-o către FCSB.

În acest sezon, Man are 7 meciuri și 2 goluri la Parma, în Serie B.

Ce spune Man despre o posibilă plecare

Dennis Man a vorbit, la un moment dat, despre viitorul sau la Parma! El și-a luat un angajament în fața ”cruciaților”.

Este al doilea sezon al meu aici și sunt fericit. Putem duce Parma din nou în Serie A. La început mi-a fost greu, dar apoi am reușit să mă integrez. Știu că nu va fi ușor în Serie B și voi face tot ce ține de mine pentru a duce Parma înapoi în elită.

Cred că avem un grup bun, mă simt bine alături de coechipierii mei. Nu mă gândesc la alte echipe, vreau să rămân la Parma și să contribui la revenirea în Serie A.

Avem un antrenor nou, vorbește cu noi în fiecare zi și încearcă să scoată maximum din noi. Mie nu mi-a spus nimic în mod special, discută cu toată echipa.”, a spus Dennis Man, pentru site-ul oficial al Parmei.