Dennis Man pleacă de la Parma! Transferul românului s-ar putea face în zilele următoare

Giosanu Catinca / 09.01.2022, 14:32
Dennis Man pleacă de la Parma! Transferul românului s-ar putea face în zilele următoare

Dennis Man este din ce în ce mai aproape de Sampdoria. Jucătorul de națională se gândește să plece de la gruparea emiliană.

Atacantul este dorit și de granzii Turciei, Galatasaray și Trabzonspor, dar Sampdoria are șanse mai mari să obțină împrumutul internaționalului român de la Parma.

Dennis Man, tot mai aproape de transfer

Fotbalistul arădean lansat de UTA Arad este dorit insistent de antrenorul Roberto D’Aversa. Jurnaliștii din Italia au scris, recent, despre revenirea extremei de 23 de ani în Serie A, sub comanda antrenorului cu care Man a dat cel mai bun randament la clubul emilian.

Roberto D’Aversa își va îmbrățișa din nou copilul. Cunoaște foarte bine talentul jucătorului și potențialul său. A cerut transferul lui, iar pasul înapoi făcut din Turcia o relansează pe Sampdoria, care acum e cea mai aproape de talentul din România.”, au scris italienii de la clubboria.it.

Parma este dispusă să renunțe la serviciile lui Dennis Man, însă doar temporar. Ei speră că vor putea face profit de pe urma vânzării jucătorului care a costat 13 milioane de euro.

Turcii au fost dați la o parte de la negocieri

Sampdoria își propune să se salveze de la retrogradare în acest sezon, tocmai de aceea insistă să îl transfere pe Dennis Man. Însă formația din Italia nu a reușit să obțină rezultate impresionante  cu Dennis Man pe teren.

În perspectiva mutării, oficialii Parmei cred că eventualele evoluții bune ale lui Man în Serie A i-ar putea crește din nou cota românului.

Galatasaray și Trabzonspor sunt cluburile din Turcia care își doresc să-l achiziționeze pe Dennis Man de la Parma. Însă doar pentru un preț acceptabil.

Fotbalistul de 23 de ani a fost transferat de la FCSB în schimbul a 13 milioane de euro, iar italienii vor să-și recupereze integral investiția, aspect nerealizabil la acest moment, dată fiind forma slabă a jucătorului.