Dennis Man se poate întoarce în Serie A. O echipă din prima ligă din Italia este interesată de serviciile românului

Olteanu Ștefan / 03.01.2022, 18:02

Dennis Man s-ar putea întoarce în Serie A în această iarnă, unde este dorit de fostul său antrenor, Roberto D’Aversa. Tehnicianul italian de 46 de ani o antrenează pe Sampdoria din vara acestui an și, potrivit informațiilor apărute în presa din Peninsulă, acesta negociază împrumutul lui Dennis Man de la Parma.

Dennis Man ar putea fi antrenat din nou de omul care l-a transferat în Serie A

În urmă cu un an de zile, Dennis Man era vândut de FCSB la Parma, în Serie A, pentru suma record de 13 milioane de euro.
Antrenorul lui Dennis Man de la acea vreme era Roberto D’Aversa. Din nefericire, Parma a avut parte de un sezon sub aștepări și a retrogradat. Faptul că echipa a ajuns în Serie B a avut drept consecință și demiterea lui Roberto D’Aversa. Însă, tehnicianul italian nu a rămas prea mult fără angajament, iar în iulie 2021 a bătut palma cu Sampdoria.
Formația genoveză este în prezent pe locul 15 din Serie A, iar Roberto D’Aversa caută câteva soluții pentru a-și întări lotul.

În acest context, publicația Forza Parma anunță că antrenorul Sampdoriei a avut deja o discuție cu cei din conducerea Parmei pentru a încerca să îl transfere pe Dennis Man. Nu este vorba despre un transfer defivinitiv, ci doar despre un împrumut până la finalul sezonului. Conform sursei menționate, D’Aversa îi cunoaște foarte bine calitățile lui Dennis Man și vrea să îl ajute să își recapete forma de altă dată.
Jurnaliștii italieni susțin că Parma pare încântată de această opțiune și este gata chiar să îi acopere în continuare o parte din salariu lui Man.
Dacă va ajunge la Sampdoria, Dennis Man va fi coleg de echipă cu Radu Drăgușin. Fundașul central de 19 ani a evoluat 11 meciuri în acest sezon pentru formația genoveză.

Dennis Man este dorit și în Turcia. Galatasaray și Trabzonspor luptă pentru transferul său

În urmă cu câteva zile, transferul lui Dennis Man la Galatasaray a fost readus din nou în prim-plan. Italienii au scris că Parma și-a înjumătățit pretențiile financiare și ar fi dispusă să îl cedeze pe Man la jumătate de preț. În acest context, Galatasaray, echipă care a făcut o ofertă pentru Man și în vară, ar putea intra din nou pe fir.

Însă, Galatasaray nu e singura echipă din Turcia interesată de Man. Trabzonspor a făcut și ea o ofertă oficială pentru Man.
Înaintea acestui sezon, echipa lui Man și Mihăilă i-a cedat la Trabzon pe ivorianul Gervinho și pe danezul Cornelius. Astfel, o nouă afacere între cele două cluburi nu ar fi deloc imposibilă.

Mai mult, turcii de la Karadeniz Gazete au anunțat că Trabzonspor a făcut deja o primă ofertă pentru Dennis Man, în valoare de 4.5 milioane de euro.

Totuși, chiar și în baza relației bune dintre cele două cluburi, este greu de crezut că italienii vor accepta, având în vedere că au plătit în schimbul românului nu mai puțin de 13 milioane de euro cu tot cu bonusuri la începutul acestui an.