Dennis Man și-a dat acceptul. A fost făcut încă un pas pentru transferul românului de la Parma la Galatasaray

Moldoveanu Camelia / 14.11.2021, 10:34
Dennis Man și-a dat acceptul. A fost făcut încă un pas pentru transferul românului de la Parma la Galatasaray

Dennis Man și-a dat acceptul pentru ca Parma și Galatasaray să negocieze. Internaționalul român ar putea ajunge în această iarnă în Turcia, alături de Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău. Fostul jucător de la FCSB a cerut referințe despre vicecampioana Turciei.

Dennis Man, cu un pas mai aproape de Galatasaray

Despărțirea de FCSB nu a fost una cu mare noroc pentru Dennis Man. Internaționalul român a suferit accidentări și a fost infectat pentru o perioadă destul de lungă cu Covid-19, motive pentru care performanța din teren a scăzut.

Man este nemulțumit pentru minutele puține prinse la Parma, iar în ultimele trei etape nici n-a apucat să joace. Atât el, cât și Valentin Mihăilă au rămas la echipa din Seria B cu speranța unei promovări, însă lucrurile nu merg prea bine. Echipa românilor a înregistrat, în cele 12 meciuri disputate în acest sezon, 4 victorii și 4 egaluri.

Astfel, Dennis Man și-a dat acordul pentru ca Parma și Galatasaray să negocieze transferul său. Potrivit Hurriyet, fostul jucător de la FCSB ar putea ajunge alături de Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău în această iarnă. Vicecampioana Turciei l-a vrut și în vară, însă prețul românului era mult prea piperat, mai exact 20 de milioane de euro. Acum, Giovanni Becali a anunțat că Man ar putea pleca fix pentru suma cu care a fost achiziționat din România, 11 milioane de euro.

Între timp, Dennis Man le-a cerut colegilor de la națională, Moruțan și Cicâldău să-i ofere referințe despre Galatasaray. Dat fiind faptul că a primit un feedback pozitiv, decizia fotbalistului legitimat la Parma pare a fi una în favoarea unui transfer.

Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău ar putea părăsi în această iarnă Galatasaray

Nici n-au ajuns bine la Galatasaray, fiind transferați în această vară, că ar urma să și plece. Potrivit Sabah, clubul ar avea probleme destul de mari financiare. Mai exact, bugetul a fost redus de la 61 de milioane de euro la 48 de milioane de euro. Astfel, Buraș Elmas l-at fi anunțat pe antrenorul Fatih Terim că trebuie să scoată la vânzare fotbaliști în această iarnă.

Presa din Turcia vorbește despre jocul bun făcut de cei doi mijlocași români și despre cota lor care a crescut simțitor de când au ajuns la Galatasaray. Echipa lui Fanih Terim a publicat sumele oficiale pentru care au fost cumpărați jucătorii, dar și salariile pe care le încasează.

Alex Cicâldău a fost cumpărat de la Universitatea Craiova cu 6.5 milioane de euro și i s-a oferit 900 de mii de euro salariu anual. În acest moment el este cotat pe site-urile de specialitate la 9 milioane de euro.

La rându lui, Olimpiu Moruțan a fost cumpărat cu 3.5 milioane de euro și i s-a oferit un salariu anual de 650 de mii de euro. Fostul jucător de la FCSB valorează acum 5 milioane de euro.

Cu alte cuvinte, presa din Turcia crede că Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău ar putea pleca de la Galatasaray în această iarnă, fiind amândoi afaceri profitabile.