Derapaj al fanilor CSU Craiova la adresa conducerii și a jucătorilor: „Ăia pe care îi duce dupa el prin vacanţe ca să îi râdă la glume”

Bordei Radu / 02.08.2021, 19:18
Derapaj al fanilor CSU Craiova la adresa conducerii și a jucătorilor: „Ăia pe care îi duce dupa el prin vacanţe ca să îi râdă la glume”

Craiova stă pe un butoi de pulbere. Nici măcar venirea lui Laurențiu Reghecampf n-a schimbat cu nimic situația, cel puțin pentru moment. Echipa nu se regăsește, mai ales după ce l-a pierdut și pe Alex Cicâldău. Mijlocașul a plecat la Galatasaray, iar clubul a făcut o afacere bună.

Pe teren, însă, lucrurile merg mult mai prost decât se aștepta cineva. Eliminarea umilitoare cu albanezii de la Laci, urmată de înfrângerea cu Botoșani, a inflamat rău atmosfera la echipă. Fanii au luat atitudine, imediat după meci, dar lucrurile nu se opresc aici.

Galeria cere măsuri dure contra fotbaliștilor. „Să aibă salarii la nivelul albanezilor. Sunt niște bufoni”

Suporterii au protestat, imediat, după meciul de trsită amintire cu Laci. Fanii i-au jignit pe fotbaliști și au aruncat cu torțe în autocar. Mai mult au emis un comunicat în care șterg pe jos cu Nistor și compania.

Bufonii de la curtea lui Rotaru, ăia pe care îi duce dupa el prin vacanţe ca să îi râdă la glume, nu au avut aseară demnitatea să vină în faţa suporterilor care cu mari sacrificii merg după ei peste tot, şi să-şi asume ruşinea. Au râs de ei nişte albanezi anonimi, iar ei au tupeul să spună ca ăsta le e nivelul. Daca ăsta vă e nivelul, dragi mercenari, atunci şi nivelul salariilor voastre ar trebui să fie cel al albanezilor! cer fanii oltenilor

La partida de campionat, cu Botoșani, galeria a protestat prima repriză, când nu a scandat deloc. Rezultatul final nu a ajutat cauza fotbaliștilor, care au stârnit iar furia susținătorilor din Bănie.

Patronul Mihai Rotaru a intrat și el în atenția ultrașilor. „Bagă bani la echipă” este mesajul suporterilor

După Gigi Becali, Mihai Rotaru este patronul care a făcut cel mai mare profit când vine vorba de vânzare de jucători, din fotbalul românesc. În ultimii ani a vândut fotbaliști de aproape 15 milioane de euro, dar acest lucru nu s-a văzut și la capitolul veniri la echipă. Acum, suporterii, dar și noul antrenor, îi cer lui Rotaru să bage mâna în buzunar. Mai ales că echipa are nevoie de fotbaliști de valoare.

O să avem săptămâna aceasta niște discuții și vedem ce putem să facem. Mai avem nevoie de anumiți jucători. Toată lumea e de acord cu acest lucru, în special patronul echipei. Dar lucrurile acestea nu se pot face peste noapte. Un jucător de calitate trebuie găsit, a declarat Laurențiu Reghecampf, după eșecul de pe teren propriu cu Botoșani.