Despărțire oficializată la FCSB. Mesajul prin care fotbalistul a părăsit clubul patronat de Gigi Becali

Bordei Radu 10.08.2022, 20:41
Despărțire oficializată la FCSB. Mesajul prin care fotbalistul a părăsit clubul patronat de Gigi Becali

Clubul patronat de Gigi Becali tocmai s-a despărțit de unul din jucători. Finanțatorul din Pipera nu doar aduce jucători la echipă, scapă și de fotbaliștii de care Dică nu are nevoie. Unul dintre ei este croatul Ivan Mamut, fotbalistul adus de la Craiova.

Ivan Mamut a plecat de la clubul patronat de Gigi Becali. „Sunt foarte fericit”

Atacantul croat va rămâne în memoria fanilor FCSB pentru golul marcat în poarta Craiovei lui Reghecampf, sezonul trecut, în play-off. Dar în rest contribuția lui a fost modestă așa că Nicolae Dică a decis că nu se va mai baza pe el. Asta chiar dacă FCSB-ul duce lipsa unui atacant veritabil. De altfel, Ivan Mamut a venit în vara anului 2021 la vicecampioana României, pentru care a marcat doar acel gol, cu Craiova. 

Croatul a acceptat decizia și nu a purtat pică nimănui de la club.

“Aș vrea să le mulțumesc atât fanilor, cât și clubului. Sunt foarte fericit că am avut ocazia să joc la un club atât de mare. Mult noroc!”, a fost mesajul lui Ivan Mamut pe Instagram.

Primul care a reacționat a fost Tavi Popescu. Starul FCSB-ului a comentat la mesajul lui Mamut. „Baftă, brate (frate în limba croată – n.red)”.

Gigi Becali, declarații în stilul propriu despre aducerea lui Mamut la echipă. „Am vrut să păcălesc”

În urmă cu câteva săptămâni, Gigi Becali a explicat de ce nu mai apelează la croatul Mamut, jucătorul adus de la Craiova. Finanțatorul a anunțat că sosirea vârfului de atac a reprezentat costul unei tranzacții prin care a vrut să păcălească pe patronul oltenilor.

Pe Mamut l-am adus să îl păcălesc pe Rotaru, cu Vînă. Așa sunt eu, uneori vreau să îi păcălesc pe oameni. Dar uite că mi s-a întors. Recunosc, îmi place să mai păcălesc oamenii, mai ales pe Rotaru, îl mai tachinez. Bine, el e băiat bun, nu se supără, știe că nu este cu răutate. Și cred că l-am păcălit cu Vînă, am râs de el o perioadă. Dar uite că m-a pedepsit Dumnezeu și mi s-a întors cu Mamut. El e băiat bun, dar nu ne ajută, se lovește mingea degeaba de el. N-avem ce face cu el acolo, a comentat Becali, la Pro Arena.

Patronul oltenilor nu se consideră păcălit de tranzacția făcută cu Gigi Becali.

Nu se pune problema că m-a păcălit Gigi cu Vînă, nu cred că s-a păcălit nimeni. Noi am crezut în jucător, așa este normal, uneori merge, alteori nu ne iese. Noi am și luat 100.000 de euro, deci am fost câștigați, a declarat Mihai Rotaru.