Prima plecare de la FCSB de la venirea lui Nicolae Dică. Vicecampioana se desparte de un „client” de-ai lui Gigi Becali

Octavian Vasilescu / 04.08.2022, 21:51
Prima plecare de la FCSB de la venirea lui Nicolae Dică. Vicecampioana se desparte de un „client” de-ai lui Gigi Becali

Atacantul Ivan Mamut (25 de ani) va pleca de la FCSB în această perioadă, lucru anunțat de managerul general Mihai Stoica (57 de ani).

Mamut și FCSB au ajuns la un acord, iar jucătorul croat își va rezilia contractul cu vicecampioana României.

Ivan Mamut pleacă de la FCSB

Mamut nu mai intră în planurile noului antrenor de la FCSB, Nicolae Dică (42 de ani). Mihai Stoica a confirmat despărțirea de atacantul adus de la Universitatea Craiova:

„Va pleca, am ajuns la o înțelegere cu el și ne vom despărți”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Croatul a stat un an la FCSB. El a fost adus în 2021, la schimb pentru Ionuț Vână. Mamut a prins 13 meciuri oficiale la FCSB, unde a înscris un singur gol. În mod ironic, croatul a punctat doar împotriva fostei sale echipe, Universitatea Craiova.

Ivan Mamut a fost titular în numai două jocuri pentru FCSB.

Transferuri pe bandă rulantă la FCSB

Mijlocașul Marco Dulca (23 de ani) a refuzat ofertele din străinătate și a ales să vină la FCSB! Gigi Becali (64 de ani) a făcut anunțul, în direct la TV:

„E Dulca. Îi plătim clauza și semnează acum într-o oră. L-am văzut de cateva ori. L-am văzut la un interviu și zicea că pleacă. Am vorbit cu tatăl lui. Mi-a zis că pleacă la o echipă din Germania. I-am zis că dacă nu semnează acolo, poate sa vină oricând la FCSB. Îl trimiteau în Portugalia.

Am plătit clauza 250.000. M-au sunat de acolo. Mi-a spus că nu îi convine acolo. Tatăl lui m-a sunat și mi-a zis că băiatul s-a întors. Am luat legătura cu clubul și i-am plătit clauza”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Așa cum Playsport a anunțat în exclusivitate, Marco Dulca s-a aflat în discuții cu Hoffenheim în ultimele zile. Mutarea a picat pentru că nemții voiau să-l trimită pe Dulca sub formă de împrumut în Liga 2 din Portugalia, la Academico de Viseu, club cu care nemții desfășoară un parteneriat sportiv extins.

Tot joi, Gigi Becali a anunțat că Eduard Radaslavescu (18 ani) și Radu Boboc (23 ani), de la Farul Constanța, vor ajunge sub comanda lui Nicolae Dică.

Playsport a anunțat cele două transferuri. Becali ar fi achitat pentru amândoi în jur de 900.000 de euro, iar Farul a păstrat și procente de revânzare pentru cei doi jucători.