Despărțirea de iubit a făcut-o pe jucătoarea de tenis din România să nu-i mai rostească numele

Andrei Alexandra 26.09.2022, 08:38

Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 199 WTA) nu mai vrea nici măcar să îi pronunțe numele fostului iubit! Bucureșteanca s-a despărțit de Marco Dulca, pe care l-a acuzat de „insulte și umilințe”.

Înainte să fie trecut pe lista neagră de Gigi Becali, Marco Dulca a avut de-a face cu Mihaela Buzărnescu. Fosta iubită i-a dat „interzis” după ce l-a acuzat de comportament agresiv și abuziv. Între timp, Miki este aproape să iasă din topul 200 WTA. Este, totuși, convinsă că îi merge bine și pe plan personal, și pe plan profesional.

Miki Buzărnescu nu mai vrea să îi rosteasca numele lui Marco Dulca

Miki s-a recuperat în ultimul timp la baza din Berceni a echipei lui Gigi Becali. Accidentarea gravă suferită la WTA Iași a readus-o în preajma lui Marco Dulca. Mai mult, jucătoarea de tenis a fost văzută în tribunele Arenei Naționale, la partidele FCSB-ului.

Se apără și spune că doar a profitat de ocazie pentru a urmări un eveniment de gală și că nu are nicio legătură cu o eventuală împăcare. Miki este convinsă că liniștea din planul personal îi va aduce liniște și în plan sportiv.

„Sunt foarte bine din punct de vedere personal. Dacă în viața personală ești mai jos, atunci nu-ți merge bine nici pe plan sportiv și invers.

Mă bucur că am scăpat de evenimentul care a fost în trecut și vreau să pun punct”, a spus Buzărnescu, la Digi Sport.

„Mă bucur că am scăpat! Pur și simplu nu mai există”

Miki Buzărnescu nici nu mai vrea să îi pronunțe numele mijlocașului FCSB. Șansele la o eventuală reîncălzire a relației sunt practic nule! „Îmi doream să merg la un asemenea meci cu miză, mai ales că se juca cu o echipă dintr-o altă țară. Acesta a fost motivul.

Eu am vorbit cu cei de acolo, pentru că mă antrenam deja acolo înainte să vină respectiva persoană să se transfere la club. Vreau să clarific, a fost o pură coincidență, nu are nicio legătură una cu alta. Am mers la două meciuri, mai ales că au jucat acasă.

În plus, orice echipă românească ar fi jucat acolo, mai ales pe Arena Națională, ar fi însemnat pentru mine un motiv de a merge, pentru că mă aflam și în țară, dar și pentru că nu mai participasem la un asemenea meci cu miză.

Nu mai avem nicio legătură, mă bucur că am scăpat, că sunt bine, nu mai vreau știri pe acest subiect. Pur și simplu nu mai există”, a mai spus Mihaela Buzărnescu.

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”,
Mihaela Buzărnescu, pe Instagram, în martie 2022.