Ghinion uriaș pentru Mihaela Buzărnescu. A fost scoasă pe brațe după ce s-a accidentat la WTA Iași

Ștefănescu Dragoș / 02.08.2022, 15:52

Turneul WTA Iași 2022 a început cu câteva dueluri interesante. Competiția se desfășoară în perioada 1 – 7 august. În cursul zilei de marți, Mihaela Buzărnescu a înfruntat-o pe Cristina Dinu în primul tur. Din păcate, Miki a suferit o accidentare urâtă și a fost scoasă pe brațe de pe teren.

Mihaela Buzărnescu a părăsit turneul WTA Iași după o accidentare urâtă

Turneul WTA Iași 2022 se desfășoară în perioada 1 – 7 august. În cursul zilei de marți au avut loc câteva meciuri din runda inaugurală a competiției.

Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 133 WTA) a înfruntat-o pe Cristina Dinu (28 de ani, 286 WTA). La scorul de 6-1, 5-3 pentru Miki, aceasta a suferit o entorsă destul de gravă. În urma acestei accidentări, Buzărnescu a fost nevoită să abandoneze partida chiar dacă mai avea nevoie de un game pentru a se impune. Deoarece nu mai putea călca deloc pe piciorul accidentat, Mihaela a părăsit arena dusă pe brațe.

Ghinion teribil pentru Mihaela Buzărnescu! Jucătoarea noastră s-a acidentat la glezna piciorului stâng în setul 2 al meciului din primul tur cu Cristina Dinu și a fost nevoită să se retragă. Scorul îi era favorabil Mihaelei, care conducea cu 6-1, 5-3.

Îi dorim multă sănătate Mihaelei și recuperare cât mai rapidă. După retragerea Mihaelei Buzărnescu, Cristina Dinu s-a calificat în turul 2”, au anunțat organizatorii turneului WTA Iași.

Mihaela Buzărnescu a revenit la sentimente mai bune față de Marco Dulca

După o relație cu năbădăi, Mihaela Buzărnescu a ales să se despartă de Marco Dulca în luna martie. Inițial, jucătoarea de tenis l-a acuzat pe fostul iubit, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, de „abuz mental”.

Mihaela Buzărnescu pare să regrete răbufnirea publică pe care a avut-o în urmă cu câteva luni la adresa lui Marco Dulca. Aceasta a recunoscut că este pregătită să-și întemeieze o familie, însă până acum nu a fost momentul. Mai mult, ea a lăsat să se înțeleagă și faptul că își dorește să devină mamă, dar până când o să găsească persoana potrivită o să se axeze pe tenis.

Sunt lucruri personale care ne privesc pe noi doi şi care mai bine să rămână între noi. Suntem sportivi şi sper ca ambii să avem succes în continuare. În rest, cine ştie, poate ne vom mai întâlni vreodată!

Sunt persoana care-şi doreşte o familie. Unele tenismene nu-şi doresc, altele fac şi copii. Dar, în ce mă priveşte, toate la timpul lor. Dacă ar fi fost să fie nu aş fi zis niciodată nu. Deocamdată, mă axez pe sport”, a spus Mihaela Buzărnescu.