Despărțirea lui Gerard Pique de Shakira ar avea o altă cauză. Abia acum s-a aflat motivul

Giosanu Catinca / 07.06.2022, 14:37
Despărțirea lui Gerard Pique de Shakira ar avea o altă cauză. Abia acum s-a aflat motivul

Cântăreaţa columbiană Shakira a anunțat că relația sa cu fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, după ce acesta a înșelat-o cu o tânără de 20 de ani. Cuplul a confirmat despărțirea într-o declaraţie prin intermediul agenţiei lor de relaţii publice. Abia acum s-a aflat motivul care a dus la ruptura totală dintre cei doi.

De ce s-au despărțit Shakira şi Gerard Pique

Shakira, în vârstă de 45 de ani, şi Pique, în vârstă de 35 de ani, s-au despărțit după 12 ani de relație. Ei au împreună doi băieți. Înainte de a-l cunoaște pe fotbalistul clubului catalan FC Barcelona, artista a avut o relație de 11 ani cu avocatul argentinian Antonio de la Rúa, de care s-a despărțit în august 2010.

Shakira și Pique s-au cunoscut în primăvară aceluiaș an, însă au ținut ascunsă relația de ochii curioșilor. Cei doi au fost văzuți împreună abia după câteva luni, la Campionatului Mondial din 2010. Acolo, artista a interpretat piesa „Waka Waka (This Time for Africa)”.

Ea era deja acolo, pentru că urma să cânte la ceremonia de deschidere. Eu am sunat-o și am întrebat-o cum e vremea. E clasica întrebare stupidă. Am ajuns în punctul în care i-am spus că va trebui să ajungem în finala Cupei Mondiale pentru a ne vedea din nou. Urma să cânte și la finală.”, a dezvăluit Pique, în emisiunea lui Gary Neville, The Overlap.

Și-au spus adio după o relaţie de 12 ani

Presa din străinătate a aflat că Shakira este cea care a decis să pună punct relației cu Gerard Pique.

O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira.”, a anunțat Jose Antonio Aviles, potrivit Marca.

Deși toată presa a scris că cei doi au ajuns la despărțire din cauza indifelității fotbalistului, se pare că adevăratul motiv este altul.

Spaniolii scriu că pandemia de coronavirus este un factor important care a dus la ruperea relației dintre Shakira și Gerard Pique.

În urmă cu 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul ”tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau”, dar în public o să rămânem un cuplu.”, a mai notat sursa citată.