Shakira, de urgență la spital! Zvonul despărțirii de Gerard Pique a afectat-o profund pe marea artistă

Giosanu Catinca / 04.06.2022, 15:03
Shakira, de urgență la spital! Zvonul despărțirii de Gerard Pique a afectat-o profund pe marea artistă

Shakira a fost transportată de urgență la spital, la două zile după ce s-a zvonit că artista l-a prins fotbalistul spaniol că a înșelat-o cu o altă femeie. Detaliul care a atras atenția.

Shakira, transportată de urgență la spital

Gerard Pique se află în jurul unui nou scandal în Spania. Ibericul de 35 de ani a fost acuzat că a înșelat-o pe Shakira cu o femeie mult mai tânără, care lucrează ca hostess în Barcelona.

Jurnaliștii din Spania susțin că Shakira l-a prins cu altă femeie. Acesta ar fi și motivul pentru care cântăreața a decis să nu mai stea împreună cu el. Episodul s-ar fi petrecut în urmă cu câteva săptămâni, conform publicației El Periodico.

Nu a suportat despărţirea

Shakira nu a putut suporta despărțirea Gerard Pique. Artista ar fi suferit o criză de anxietate în seara de 28 mai. Ea a avut nevoie de îngrijiri medicale.

O ambulanță s-a deplasat la domiciliul ei. Fotbalistul nu a rămas indiferent la auzul veștii. El s-a urcat în mașină și s-a dus la casa celebrei cântărețe, dar nu a putut intra în casă. A fost nevoie să i se deschidă ușa.

Cei de la as.com susțin că Shakira a solicitat să fie dusă la o clinică din Barcelona. Ulterior, a fot mutată la clinica Teknon. Pique a urmărit ambulanța cu mașina personală, fiind însoțit de mama artistei.

Cine este femeia care i-a sucit mințile lui Gerard Pique

Potrivit sursei menționate mai sus, femeia cu care Gerard Pique ar fi înșelat-o pe îndrăgita cântăreață nu are mai mult de 20 de ani.

E o blondă de 20 de ani, studentă, lucrează ca hostess în Barcelona.”, au mai scris spaniolii.

”Asta este mentalitatea ei”

Povestea de dragoste dintre Shakira și Gerard Pique a început după Campionatul Mondial din 2010, din Africa de Sud. Faptul că ea este cu zece ani mai mare ca fotbalistul nu a fost un impediment. Cei doi au și doi copii împreună, însă spaniolul nu a cerut-o niciodată de soție pe artista columbiană.

Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți.”, a dezvăluit Pique, potrivit celor de la Mundo Deportivo.

Tags: