Destinația lui Erling Haaland, dezvăluită de prietenul și idolul norvegianului. „Asta mi-a spus că își dorește”

Olteanu Ștefan 16.02.2022, 17:35

Miguel Perez Cuesta (35 de ani), cunoscut și sub numele de Michu, este prietenul și idolul lui Erling Haaland, iar într-un interviu acordat recent presei din Spania a dezvăluit care este viitoarea destinație a norvegianului. Michu e fost internațional spaniol și fost atacant la echipe precum Rayo Vallecano, Swansea, Napoli sau Real Oviedo. El s-a retras din cariera de fotbalist în 2017, iar în prezent este director sportiv la clubul Burgos.

„M-am văzut cu Haaland și am avut o conversație cu el”. Destinația lui Erling Haaland, dezvăluită de Michu, prietenul și idolul norvegianului

Într-un interviu acordat pentru Cadena SER, Miguel Perez Cuesta, cunoscut și drept Michu, a dezvăluit destinația viitoare a lui Erling Haaland. Michu, care a evoluat în carieră pe postul de atacant pentru formații precum Swansea sau Napoli, este bun prieten cu vârful norvegian al Borussiei Dortmund. De asemenea, Haaland declara în urmă cu mai mulți ani că unul dintre idolii săi care l-au ajutat să se dezvolte în carieră este chiar Michu.

Fostul internațional spaniol s-a retras din cariera de fotbalist în urmă cu 5 ani, însă a continuat să rămână aproape de fenomen și în prezent este director sportiv la Burgos CF.
În același timp, Michu ține în continuare legătura și cu bunul său prieten Erling Haaland și recent au avut o întâlnire.

În cadrul discuției dintre cei doi, inevitabil s-a ajuns și la întrebarea: „Unde va juca Haaland în sezonul următor?”.
Michu e convins că norvegianul va pleca de la Dortmund în vară și spune că, potrivit dezvăluirilor făcute de Haaland, Spania ar putea fi următoarea destinație. Însă, Haaland nu s-a decis încă în ceea ce privește clubul pe care îl va alege.

M-am întâlnit cu Haaland și am avut o conversație cu el. Nu cred că va rămâne la Dortmund. Haaland caută o echipă foarte puternică alături de care să se poată lupta la cucerirea Champions League. Este în căutarea unei echipe competitive. Mi-a dat senzația că își dorește un proiect sportiv pe termen lung și mi-a spus că îi place Spania”, a declarat Michu.

Kylian Mbappe ar putea influența alegerea lui Erling Haaland. „Cred că ar fi o opțiune foarte bună”

În continuare, Michu a evidențiat din nou ideea că Haaland nu se lasă ademenit de salariu în această perioadă a carierei sale, ci își dorește mai degrabă un proiect sportiv de succes. De asemenea, fostul atacant al lui Swansea și Napoli a lăsat de înțeles că dacă Real Madrid va finaliza transferul lui Mbappe, Erling Haaland nu va mai fi așa de tentat de o trecere pe Santiago Bernabeu. În acest context, clubul care ar avea de profitat ar fi FC Barcelona.

Erling Haaland se gândește mai mult la un proiect sportiv și nu la unul economic. Dacă Kylian Mbappe merge la Real Madrid, cred că Barcelona ar fi o opțiune foarte bună. Și în aceste vremuri, Haaland este ieftin”, a mai declarat Michu, potrivit Marca.

Ultima afirmație a spaniolului face trimitere la clauza de reziliere a lui Haaland. Norvegianul poate fi achiziționat în vară pentru „doar” 75 de milioane de euro, sumă pe care chiar și Barcelona, echipă care are în continuare probleme financiare, și-ar permite-o.

Haaland a dezvăluit care e următoarea sa destinație. Modul inedit în care a aflat mass-media.

Urmăriți Playsport.ro și pe