Haaland a dezvăluit care e următoarea sa destinație. Modul inedit în care a aflat mass-media

Olteanu Ștefan / 02.01.2022, 08:23

Aflat într-o scurtă vacanță la Marbella, în Spania, Erling Haaland le-a dezvăluit unor fani curioși care va fi următoarea sa destinație. Mai mult, potrivit informațiilor împărtășite de presa iberică, transferul său se va face chiar la finalul acestui sezon.

„Aici voi juca!”. Haaland le-a dezvăluit unor fani curioși care e următoarea sa destinație

Erling Haaland pare decis să se despartă de Borussia Dortmund în vara acestui an, iar în urmă cu câteva zile a dezvăluit într-un mod inedit care va fi următoarea sa destinație.
Starul norvegian de 21 de ani mai are contract cu Dortmund până în 2024, însă în vară îi va putea fi activată acea clauză din contract care îl face disponibil pentru un preț de aproximativ 75 de milioane de euro. Clubul de pe Signal Iduna Park a făcut eforturi pentru a-i prelungi contractul lui Haaland, în acest fel încercând să scape și de acea clauză, însă fără succes. Tânărul atacant pare decis să încerce o nouă aventură în carieră, după doar un sezon și jumătate petrecut în tricoul Borussiei.

Toate cluburile de top din cele mai puternice cinci campionate ale Europei s-au așezat la coadă pentru a negocia transferul lui Haaland în vara acestui an, însă norvegianul a decis deja în ce țară va juca.
Aflat într-o vacanță de sărbători la Marbella, în Spania, Haaland a fost abordat de mai mulți fani curioși care l-au întrebat unde va juca în sezonul 2022 – 2023.
Iar Haaland, păstrând o doză de suspans, le-a răspuns: „Voi juca aici, în Spania!”.

Informația s-a viralizat rapid și a fost preluată de întreaga presă din Spania.

Rămâne de văzut ce echipă va extrage lozul câștigător, însă publicația AS.com anunță că cele mai mari șanse pentru a-l transfera pe Haaland le are Real Madrid.

Vești proaste pentru Barcelona! Real Madrid e favorită să îi transfere pe Erling Haaland și Kylian Mbappe

Informația a fost dezvăluită chiar de președintele La Liga, Javier Tebas, care a spus că este exclus ca Erling Haaland să poată ajunge la Barcelona în vară, în timp ce transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid e aproape ca și făcut.

Aducerea lui Mbappe pe Santiago Bernabeu va fi foarte simplă pentru „galactici”, deoarece contractul internaționalului francez cu PSG expiră în vară și va putea fi transferat gratis. Mai mult, Mbappe și-a exprimat deja public visul de a îmbrăca tricoul lui Real Madrid.

Referitor la situația lui Erling Haaland, transferul acestuia va trebui achitat. Tot Real Madrid este echipa care poate profita de pe urma acestei situații, deoarece fair-play-ul financiar o împiedică pe Barcelona să intre în cursă.
În acest context, Javier Tebas spune că sunt șanse ca Haaland și Mbappe să fie colegi la Real Madrid din vară:

Barcelona nu îl poate semna, în acest moment, pe Erling Haaland. În schimb, Real Madrid poate să îl ducă şi pe el, şi pe Kylian Mbappe.

Îmi doresc ca Mbappe să ajungă la Madrid şi să fie şi Haaland în Spania. Sunt cei mai buni. Toate informaţiile sunt că Mbappe va ajunge, în vară, la Real Madrid”, a declarat Javier Tebas, potrivit mundodeportivo.com.

Erling Haaland se transferă în Spania! Mino Raiola a confirmat dorința atacantului norvegian de la Borussia Dortmund.