Destinație surprinzătoare pentru Cesc Fabregas. Dat dispărut de o lună, semnează cu o echipă din Italia

Dragos Stefanescu 01.08.2022, 15:50
Destinație surprinzătoare pentru Cesc Fabregas. Dat dispărut de o lună, semnează cu o echipă din Italia

Cesc Fabregas a rămas liber de contract de la 1 iulie după ce s-a despărțit de AS Monaco. Spaniolul și-a găsit însă rapid echipă și este gata pentru o nouă aventură. Fabregas va semna cu formația Como, ce evoluează în Serie B.

Cesc Fabregas semnează cu o nouă echipă. Spaniolul a ales să joace în Serie B

Contractul lui Cesc Fabregas (35 de ani) cu AS Monaco a expirat la 1 iulie. Spaniolul nu a stat însă mult timp fără echipă, el urmând să semneze un nou angajament.

Mijlocașul spaniol a făcut o alegere surprinzătoare, el fiind gata de o nouă aventură pe final de carieră. Fabregas va juca pentru formația Como, în Serie B. Aceasta este prima sa experiență în fotbalul italian.

Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că Cesc Fabregas va efectua luni vizita medicală și va semna un contract valabil până în 2024 cu cei de la Como.

Cesc Fabregas s-a întors! El va ateriza luni dimineață în Italia și va efectua vizita medicală, înainte de a semna cu Como un contract valabil până în iunie 2024. Fabregas era liber de contract, după ce înțelegerea cu AS Monaco îi expirase în iunie.”, a scris Fabrizio Romano pe rețelele de socializare.

Como vizează promovarea în Serie A

Alegerea lui Fabregas este surprinzătoare având în vedere că a primit oferte mult mai tentante din punct de vedere financiar după despărțirea de AS Monaco. Spaniolul a fost dorit de formații din zona Golfului, dar și din MLS.

Como este totuși o echipă cu pretenții la promovare în Serie A, acesta fiind un motiv întemeiat pentru alegerea făcută de Fabregas. Președintele clubului este fostul internațional englez Dennis Wise. În plus, Como este un club cu posibilități financiare importante, ce-i pot permite să spere la promovare.

Fabregas are o carieră impresionantă

Cesc Fabregas este unul dintre jucătorii de top ai ultimilor ani în fotbalul mondial. De-a lungul carierei el a jucat pentru Arsenal, Chelsea și Barcelona, cu care a cucerit nu mai puțin de 14 trofee.

Palmaresul lui Fabregas este unul impresionant și la nivelul echipei naționale. Mijlocașul a cucerit două Campionate Europene (2008, 2012) și o Cupă Mondială (2010) cu Spania.

În sezonul trecut, Cesc Fabregas a jucat doar șase partide pentru AS Monaco, el fiind măcinat de probleme fizice. Mijlocașul spaniol este cotat la 2,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Urmăriți Playsport.ro și pe