Destinație surpriză pentru Cristiano Ronaldo. Starul de la Manchester United ar putea ajunge în Germania sau Portugalia

Robert Zanfir / 16.08.2022, 23:30
Destinație surpriză pentru Cristiano Ronaldo. Starul de la Manchester United ar putea ajunge în Germania sau Portugalia

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a primit acceptul lui Manchester United de a-și găsi echipă. Starul portughez mai are un an de contract pe „Old Trafford”, dar șefii clubului nu mai tolerează atitudinea atacantului.

Chelsea, Bayern Munchen, PSG, Real Madrid, Atletico Madrid, Inter și AC Milan au refuzat propunerea celebrului impresar Jorge Mendes, de a-l aduce pe Cristiano Ronaldo. Salariul pe care portughezul îl are la Manchester United, 30 de milioane de euro, ar fi un motiv suficient să sperie orice echipă din lume.

Sporting Lisabona și Borussia Dortmund, destinații surpriză pentru Cristiano Ronaldo

„Cum să scap de tine, draga mea”. Încercările disperate ale lui Cristiano Ronaldo de a uita de echipa care l-a transformat într-un star internațional s-au transformat într-o soap opera. Starul portughez are un început catastrofal de sezon, dar nu mai vrea să joace pe Old Trafford.

Europa League este un nivel prea jos pentru pretențiile atacantului cu 5 trofee Champions League în palmares. Mai mult, salariul de 30 de milioane de euro s-a transformat într-o colivie de aur pentru portughez.

Presa internațională anunță că șefii lui United nu mai suportă atitudinea jucătorului promovat de Ladislau Boloni și că i-au transmis că poate pleca. Dar unde?

Jorge Mendes a făcut turul marilor cluburi din Europa, fără succes. Conform spaniolilor de la AS, Ronaldo ar mai avea doar două variante viabile. Sporting Lisabona și Borussia Dortmund. Niciunul dintre cele două cluburi nu are anvergura de a suporta salariul uriaș al starului.

Corrirere dello Sport notează că atacantul ar putea reveni la echipa care l-a lansat în fotbalul mare, dar cu condiția de a împărți povara salariului cu Manchester United.

Starul lui Manchester United, scos din cea mai bună echipă din istoria Premier League

Ronaldo primește tot mai multe semne despre… inevitabilul final al carierei. Atacantul nu a fost ales în cea mai bună echipă din istoria Premier League, votată de peste 200 de mii de suporteri englezi.

CR7 nu apare în cea mai bună formulă din preferințele fanilor, într-un sondaj al televiziunii BT Sport. Locul atacantului lui Manchester United este luat de Mo Salah (30 de ani).

  • Cea mai bună echipă din istoria Premier League:
    Peter Schmeichel – Gary Neville, Virgil van Dijk, Rio Ferdinand, Ashley Cole – Patrick Vieira, Steven Gerrard, Kevin de Bruyne – Mohamed Salah, Alan Shearer, Thierri Henry

CITEȘTE ȘI: A venit și confirmarea de la UEFA! Era lui Ronaldo și Messi s-a încheiat