Cristiano Ronaldo, dat dispărut! Starul lui Manchester United, scos din cea mai bună echipă din istoria Premier League

Robert Zanfir / 12.08.2022, 22:05
Cristiano Ronaldo, dat dispărut! Starul lui Manchester United, scos din cea mai bună echipă din istoria Premier League

Cristiano Ronaldo nu și-a găsit loc în cea mai bună echipă din istoria Premier League, aleasă de 200 de mii de suporteri. Campionatul Angliei a împlinit 30 de ani de la organizarea sub actuala formă și denumire.

Manchester United a început rău noul sezon de Premier League. Erik Ten Haag și compania au pierdut pe Old Trafford, 1-2 cu Brighton. Cristiano Ronaldo a intrat în repriza a doua, fără a reuși să își ajute echipa. Starul portughez pare că și-a pierdut și din respectul pe care îl provoca în rândul fanilor, până nu demult. A devenit „victima” preferată a fanilor pe conturile de socializare.

Cristiano Ronaldo nu apare în cea mai bună echipă din istoria Premier League, votată de suporteri

Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de Premier League, BT Sport a organizat un sondaj în care fanii au fost invitați să aleagă cel mai bun „11” din istoria Premier League. Aproximativ 200 de mii de suporteri au răspuns inițiativei postului de televiziune.

Surprinzător, Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu apare în cea mai bună formulă din preferințele fanilor. Locul atacantului lui Manchester United este luat de Mo Salah (30 de ani).

Cea mai bună echipă din istoria Premier League, potrivit unui sondaj:
Peter Schmeichel – Gary Neville, Virgil van Dijk, Rio Ferdinand, Ashley Cole – Patrick Vieira, Steven Gerrard, Kevin de Bruyne – Mohamed Salah, Alan Shearer, Thierri Henry

Manchester United, campioana absolută a Premier League

United își ia revanșa când vine vorba de numărul de puncte câștigate în toate sezoanele din Pemier League. Fosta echipă a lui Sir Alex Ferguson conduce în topul celor mai multe puncte acumulate, cu 2.366. Este urmată în top de rivalele din Londra, Arsenal, 2.144 de puncte, și Chelsea, cu 2.141 de puncte.

Liverpool, Tottenham și Manchester City încheie TOP5.

A venit și confirmarea de la UEFA! Era lui Ronaldo și Messi s-a încheiat

UEFA a publicat, vineri, lista jucătorilor nominalizați pentru titlul de ”Jucătorul anului”. Lionel Messi (35 de ani) și Cristiano Ronaldo (37 de ani) ratează amândoi, în mod istoric, această ierarhie.

UEFA a publicat deja clasamentul de la locul 15 până la poziția 4. Podiumul va fi dat publicității pe 25 august, la Istanbul.

Karim Benzema (34 de ani) și belgienii Thibaut Courtois (30 de ani) și Kevin De Bruyne (31 de ani) se vor lupta pentru acest trofeu.