Detalii terifiante despre înmormântarea lui Maradona. Suporterii lui Gimnasia voiau să îi fure inima

Moldoveanu Camelia 22.11.2021, 17:13
Detalii terifiante despre înmormântarea lui Maradona. Suporterii lui Gimnasia voiau să îi fure inima

La aproape un an de la moartea lui Diego Maradona, apar noi detalii despre viața celui care este considerat de către mulți oameni din lumea fotbalului ca fiind cel mai mare jucător din toate timpurile. El s-a stins din viață pe data de 25 noiembrie 2020.

Medicul și jurnalistul Nelson Castro,  a dezvăluit de ce corpul starului argentinian a fost îngropat fără inimă. Toate dezvăluirile au fost făcute în  cartea „Sănătatea lui Diego: povestea adevărată”.

Diego Maradona a fost înmormântat fără inimă

Nelson Castro și-a promovat cartea făcând mai multe dezvăluiri despre descoperirile sale. El susține că a avut acces la mai multe documente decrete despre Diego Maradona. Astfel, el a descoperit de ce trupul fostului fotbalist argentinian a fost înmormântat fără inimă.

Exista un grup de suporteri ai echipei Gimnasia care plănuiau să îl dezgroape și să îi extragă inima. S-a aflat că acest lucru urma să se întâmple, așa că i s-a extras inima înainte de înmormântare pentru a evita un episod neplăcut și pentru o studia deoarece acest organ este foarte important în stabilirea cauzei morții lui Maradona.

Inima lui cântărea jumătate de kilogram, în timp ce o inimă normală are 300 de grame. Avea inima mare din cauza insuficienței cardiace și a bolii cardiace de care suferea”, susține Castro.

Consumul de droguri ar fi început încă de la o vârstă fragedă. Sexul era cea de-a doua „pasiune”

În aceeași carte, Nelson Castro vorbește și despre dependențele lui Diego Maradona. Se pare că fostul fotbalist și antrenor a început să consume substanțe interzise de pe vremea când juca la Boca Juniors.

Castro a făcut referire la un eveniment care a avut loc în anul 2000. În acel an Maradona a ajuns la spital în stare gravă și se pare că ar fi fost din cauza unei supradoze.

Mai mult, medicul susține că Maradona mai avea o dependență, sexul. Se pare că acesta își dorea foarte mult să fie iubit, motiv pentru care avea o voracitate sexuală impresionantă.

Maradona avea un corp privilegiat în ceea ce privește rezistența sa. Alți oameni în situația lui ar fi murit mult mai devreme. Problema este că nu a vrut niciodată să urmeze o recuperare susținută

A fost o persoană dependentă de droguri încă de la o vârstă fragedă, a început să se drogheze când juca la Boca Juniors. Era dependent și de sex, avea o voracitate sexuală impresionantă, a avut întotdeauna un mediu în care era înconjurat de femei.

Maradona avea nevoie să se simtă iubit, era centrul lumii, dar avea o personalitate volatilă, iar asta l-a dus la o viață trăită în exces.”

Urmăriți Playsport.ro și pe