Dezamăgire mare în tabăra dinamovistă, după meciul cu FC Voluntari. Jerry Gane: „E un punct care nu ne ajută”

Mihai Cheles / 08.03.2021, 23:30
Dezamăgire mare în tabăra dinamovistă, după meciul cu FC Voluntari. Jerry Gane: „E un punct care nu ne ajută”

Dezamăgire mare în tabăra dinamovistă, după meciul cu FC Voluntari! Nici măcar cu om în plus în ultima jumătate de oră n-a reprezentat un avantaj pentru „câini”.

Dezamăgire mare în tabăra dinamovistă, după meciul cu FC Voluntari. Jerry Gane: „E un punct care nu ne ajută”

Dinamo București a remizat cu FC Voluntari, în deplasare, scor 1-1, luni seară, într-o partidă contând pentru etapa a 26-a din Liga 1. „Câinii” au deschis scorul în minutul 20, printr-o execuție de excepție a lui Steliano Filip, însă s-au văzut egalați în debutul reprizei secunde, mai exact minutul 52, când Antoni Ivanov și Jefte Betancor au făcut șah-mat apărarea dinamovistă cu un un-doi de efect.

Antrenorul dinamoviștilor, Ionel „Jerry Gane” s-a declarat nemulțumit de rezultatul înregistrat. Mai ales că echipa sa a jucat în superioritate numerică din minutul 60, după ce același Ivanov a văzut direct cartonașul roșu.

Nu sunt mulţumit, pentru că în ultimele 30 de minute am forţat cât am putut şi nu am reuşit să dăm gol. Asta e o problemă a noastră de câteva etape. Nu am găsit soluţia. Aici mă refer la atacanţi, să fie mai inspiraţi şi să dea gol.

E un punct care nu ne ajută foarte mult în situaţia în care suntem, dar trebuie să luptăm în continuare. Altfel ne facem din ce în ce mai grea viaţa, iar atunci când se va intra cu jumătate de puncte, va fi din ce în ce mai greu, a declarat Jerry Gane, la finalul partidei cu FC Voluntari.

Jerry Gane este contestat, dar rămâne la bordul „corabiei”

Suporterii-acționari din DDB și-ar dori să îl schimbe pe Jerry Gane cât de curând, însă nu există oameni disponibili să preia pe Dinamo într-o așa situație dificilă. Așa că, pentru moment, Gane are postul salvat. Un nume vehiculat pentru înlocuire ar fi Gheorghe”Smurdul” Mulțescu. Omul care reușește să facă lucruri bune în timp scurt pe oriunde s-ar duce, chiar și la 69 de ani.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 13, cu 27 de puncte, iar FC Voluntari pe 13, cu 25 de puncte.

Dezamăgire mare în tabăra dinamovistă, după meciul cu FC Voluntari. Jerry Gane:
Dezamăgire mare în tabăra dinamovistă, după meciul cu FC Voluntari. Jerry Gane: „E un punct care nu ne ajută”

Planul suporterilor DDB pentru a obține banii pentru licență

Suporterii din DDB au pus la cale un nou plan pentru a o salva pe Dinamo. Fanii plănuiesc să strângă o sumă colosală, de peste 400.000 de euro, care ar rezolva cea mai mare problemă a clubului din acest moment: obținerea licenței. Toate speranțele se leagă de amicalul Dinamo Kiev – Dinamo, care a fost descris drept „un amical pe viață și pe moarte”.

PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE
Pare un meci AMICAL, dar se va juca cu TOATE TROFEELE LUI DINAMO PE MASĂ! Este primul amical din istoria fotbalului care se joacă pe VIAȚĂ și pe MOARTE!
Un meci cât o calificare într-o competiție a EXISTENȚEI NOASTRE!
Două cluburi care au în comun numele DINAMO și numele LUCESCU.
Cumpără bilete la MECIUL SALVĂRII lui Dinamo!
Fondurile strânse vor fi folosite pentru obținerea licenței și salvarea clubului.
Cu ocazia acestui eveniment vor fi acordate 49 de premii”, se arată într-un comunicat DDB.