Dezamăgire mare în tabăra FCSB-ului după înfrângerea cu CFR Cluj. ”Este frustrant că am pierdut în asemenea mod”

Dragos Stefanescu 15.12.2022, 23:49
Dezamăgire mare în tabăra FCSB-ului după înfrângerea cu CFR Cluj. ”Este frustrant că am pierdut în asemenea mod”

Joi seară, FCSB și CFR Cluj s-au înfruntat într-o restanță din etapa cu numărul 9 din Superliga. Partida a fost extrem de echilibrată însă clujenii au reușit să se impună grație golului marcat de Rangelo Janga. La final, jucătorii de la FCSB au fost extrem de dezamăgiți pentru acest eșec.

Dezamăgire mare în tabăra FCSB-ului. Andrei Vlad nu și-a putut ascunde supărarea

Cel mai bun jucător de la FCSB a fost Andrei Vlad. Portarul roș-albaștrilor a avut câteva intervenții providențiale și și-a salvat echipa de la primirea mai multor goluri.

La final, Vlad nu și-a putut ascunde frustrarea pentru înfrângerea suferită de FCSB. El a subliniat jocul bun al echipei sale care a pierdut nemeritat acest meci.

Consider că a fost o partidă ok din partea noastră, O primă repriză destul de bună și a doua reprziă destul de echilibrată. Ei au reușit să marcheze și astfel am pierdut meciul. Îmi pare rău că nu am reușit să obținem și a șasea victorie. Urmează meciul cu Botoșani și trebuie să obținem o victorie.

Sunt sigut că fiecare dintre cei trei portari de la FCSB își dosreste să joace, Asta este mai puțin important pentru că nu am reușit să obținem cele trei puncte. Mă simt bine și nu trebuie să demonstrez nimănui nimic.

Trebuie să fiu sanatos și sunt sigur că voi ajunge acolo unde ămi doresc.

Trebuie să gestionăm bine situația pentru că timpul este scurt. Trebuie să obținem o victorie să aducem moralul bun înapoi. Trebuie să încheiem anul cu un succes.

Ei au știut când să preseze. În perioada aceea a meciului au știut să preseze și au reușit să marcheze.

Este clar că este frustrant că am pierdut în asemenea mod. Atmsfera a fost foarte bună și vrem să o menținem în conitnuare așa.” a declarat Andrei Vlad.

CFR Cluj întrerupe seria de victorii a FCSB-ului

Joi, 15 decembrie, FCSB a primit vizita celor de la CFR Cluj într-o restanțădin etapa a 9-a din Superliga. Partida era extrem de importantă, având în vedere că cele două echipe vizează cucerrea titlului de campioană.

Prima repriză nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, ambele echipe nereușind să-și creze prea multe ocazii de poartă. În partea a doua însă jocul a fost extrem de spectaculos. În ciuda ocaziilor de gol pe care le-au avut, roș-albaștrii nu au reușit să marcheze. În schimb, CFR a deschis scorul în minutul 69, prin Janga. Până la final nu s-a mai marcat, astfel că meciul s-a terminat cu victoria celor de la CFR Cluj, scor 1-0. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Dan Petrescu a egalat Farul Constanța în fruntea clasamentului. Ambele echipe au câte 44 de puncte după 20 de meciuri jucate, dar „marinarii” au momentan un golaveraj superior. De cealaltă parte, FCSB a ratat ocazia de a trece din nou peste Rapid în clasament și a rămas pe locul 4, cu 35 de puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe