Dezastru pentru Simona Halep. 2021 se încheie pentru campioana din România

Ștefănescu Dragoș / 21.08.2021, 19:17
Dezastru pentru Simona Halep. 2021 se încheie pentru campioana din România

Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă a carierei sale. Măcinată de accidentări, românca a fost nevoită să stea 3 luni departe de terenul de tenis. Ultimele zvonuri anunță că anul acesta ar putea fi un adevărat dezastru pentru Simona Halep.

Simona Halep a stat 3 luni departe de circuitul WTA

Prima jumătate a anului a fost extrem de dificilă pentru Simona Halep. Accidentarea de la gamba piciorului stâng suferită la turneul de la Roma a forțat-o pe Simona să rateze toate turneele importante ce au urmat. Astfel marea noastră campioană s-a retras pe rând de la Roland Garros, Wimbledon și în final a trebuit să-și anunțe retragerea și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. După ratarea unui număr mare de turnee importante Simona Halep a coborât până pe locul 13 în clasamentul WTA. Astfel, Simona a încheiat o perioadă extraordinară de 373 de săptămâni consecutive de prezență în Top 10 mondial.

Halep a revenit la Montreal

Revenirea Simonei Halep în circuitul mondial era așteptată cu nerăbdare de toți fanii româncei. După o absență de 3 luni din turneele WTA, Simona a revenit la turneul de la Montreal. Din păcate, marea noastră campioană a pierdut înfruntarea din turul 2, contra Daniellei Rose Collins. După înfrângere, prima reacție a Simonei Halep a fost plină de încredere și optimism.

A fost un meci grozav, mai ales după câteva luni de pauză. Am jucat foarte bine și sunt mulțumită de toate. A fost însă un pic neașteptat. Mă îmbunătățesc și sunt pozitivă cu privire la modul în care am jucat.

După trei luni este greu să joci trei ore la un nivel înalt cu cineva care a câștigat multe meciuri”, a declarat Simona Halep, pentru discountsutra.com.

Retragerea de la Cincinnati

După eliminarea prematură de la Montreal, Simona Halep a participat la turneul de la Cincinatti. Primul meci disputat de Sioma la turneul american a fost împotriva Magdei Linette. În ciuda probelemelor medicale pe care le-a avut în timpul partidei, Halep s-a impus cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1. În turul al 2-lea Simona urma să o înfrunte pe Jessica Pegula. Înaintea cu câteva ore de începerea meciului, românca și-a anunțat retragerea. O nouă accidentare a făcut-o pe campioana noastră să se retragă prematur de turneul american.

Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la aductorul drept și, din acest motiv, ar fi prea riscant să joc diseară. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost drăguț să vă revăd”, a scris Halep pe rețelele de socializare, după ce și-a anunțat retragerea din turneul american.

Dezastru pentru Simona Halep

Un anunț făcut de comentatorii americani de la Tennis Channel i-a uluit pe toți fanii Simonei Halep.  Simona Halep s-a accidentat la coapsă în timpul turneulu de la Cincinnati. Comentatorii meciului Daniil Medvedev – Pablo Carreno Busta, din sferturile turneului de la Cincinnati, au afirmat că Simona Halep va rata tot restul sezonului din cauza noii accidentări pe care a suferit-o. Teribila veste a creat un adevărat subiect de dezbateri pe forumul de specialitate Tennisforum.co. Cei mai mulți dintre fani au ajuns la concluzia că informația nu e reală. Cel mai probabil, comentatorii de la Tennis Channel au fost păcăliți de o știre falsă apărută pe Twitter.

Simona Halep se află în această perioadă la New York, acolo unde a început recuperea înaintea turneului de la US Open.