Dezastru pentru Simona Halep! Accidentarea a recidivat și ratează și turneul de peste 4 zile! Când ar putea reveni

Giosanu Catinca / 15.04.2021, 23:10
Dezastru pentru Simona Halep! Accidentarea a recidivat și ratează și turneul de peste 4 zile! Când ar putea reveni

Lovitură de grație pentru Simona Halep! Accidentarea ocupantei locului trei în clasamentul mondial a recidivat. Așa se face că sportiva ratează și turneul de peste patru zile! Când ar putea reveni iubita lui Toni Iuruc?

Dezastru pentru Simona Halep! Accidentarea a recidivat și ratează și turneul de peste 4 zile!

Simona Halep s-ar fi hotărât să declare forfait pentru turneul programat săptămâna viitoare la Stuttgart, potrivit doartenis.ro. Jucătoarea de tenis din Constanța ar fi luat această decizie neașteptată după ce problemele de sănătate ar fi recidivat. Mai exact, ea a simțit dureri la umăr în timpul ultimului antrenament! Din cauza aceleiași probleme, Halep s-a retras recent din turneul de la Miami. Anunțul a fost făcut înainte de meciul din turul 3 cu Anastasia Sevastova.

După retragerea de la Miami, campioana noastră și-a schimbat și staff-ul. Și-a luat un nou manager, care se ocupă atât de contractele ei din tenis, cât și de afacerile sportivei. Este vorba despre Nicolae Halep (35 de ani), fratele jucătoarei de tenis, care a fost cooptat, în mod oficial, în echipa Simonei. Acesta o va impresaria pe Simona Halep în paralel cu Virginia Ruzici, care ocupă funcția de manager sportiv în echipa iubitei lui Toni Iuruc.

Simona Halep a spus adevăratul motiv pentru care nu joacă pentru România în Fed Cup
Simona Halep a explicat motivul pentru care nu joacă pentru România în Fed Cup

Când ar putea reveni

Turneul WTA 500 de la Stuttgart pune la bătaie premii în valoare totală de 565.530 de dolari. Această competiție deschide în mod tradițional circuitul de zgură, iar câștigătoarea ediției din acest an va pleca acasă cu un bolid de lux marca Porsche. Halep nu a triumfat niciodată la Stuttgart, dar spera să o facă anul acesta. Ba chiar a început în forță antrenamentele alături de Darren Cahill. Din nefericire însă, pare că sportiva noastră nu își va putea trece numele pe lista campioanelor de la Porsche Tennis Grand Prix nici în 2021. Totul din cauza durerilor de la umăr care pare că au recidivat în urma efortului depus.

Simona Halep și-ar fi dorit din tot sufletul să participe și la meciul de Fed Cup dintre România și Italia, programat vineri și sâmbătă la Cluj-Napoca. Sportiva de 29 de ani a anunțat încă de săptămâna trecută că nu este aptă pentru această întâlnire.

Mi-ar plăcea să le susțin pe fete din tribune, dar nu știu dacă voi ajunge. Mi-ar fi plăcut să joc… Vreau să mă antrenez pe zgură cât se poate de mult pentru că urmează un sezon greu. Faptul că e pe hard acolo (n.r. – suprafața de la Cluj-Napoca) m-a împiedicat un pic, dar sper să joace bine fetele și să câștige meciul. Sunt în stare să facă acest lucru.”, spunea Halep în urmă cu câteva zile, conform ProSport.

Problemele se țin lanț de Halep

Simona a mai ratat și turneele de la Doha și Dubai în acest sezon, tot din cauza problemelor fizice.

Zgura este suprafața preferată a elevei lui Darren Cahill, care a primit supranumele de regina acestei suprafețe. După retragerile Simonei Halep și Patricia Țig, România se va baza exclusiv pe jucătoare din afara Top 100 în Fed Cup: Irina Bara, Mihaela Buzărnescu, Gabriela Ruse și Monica Niculescu.