Viitorul soț al Simonei Halep are un copil cu fosta soție? Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori!

Marian Cărăvan / 31.08.2021, 14:06
Viitorul soț al Simonei Halep are un copil cu fosta soție? Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori!

Simona Halep trăiește de peste doi ani o poveste de dragoste cu Toni Iuruc. Toată lumea se așteaptă la o nuntă. Însă actualul iubit al campioanei noastre nu a prea avut noroc în relațiile precedente. Viitorul soț al Simonei Halep are un copil cu fosta soție? Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori!

Viitorul soț al Simonei Halep are un copil cu fosta soție?

UPDATE: După o perioadă nefastă din punct de vedere sentimental, Toni Iuruc și-a găsit fericirea. Acesta se va căsători cu Simona Halep la jumătatea lunii septembrie.

Știre inițială

Actualul soț al Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori. Dar, după cum se vede, nu a avut noroc. Semn că nu banii aduc fericirea într-o relație. Toni Iuruc a fost căsătorit cu Alina, un model pentru care traiul de lux și opulența reprezentau un mod de viață. Toni Iuruc a decis însă să divorțeze, după ce și-a dat seama că nu poate ține pasul cu partenera sa.

Toni nu a rămas însă singur. A cunoscut-o pe Liana, cea care i-a devenit soție după doi ani de relație. Cei doi au avut parte de o nuntă fabuloasă la un club de fițe din Mamaia. Credea că e iubirea vieții lui, dar mariajul s-a încheiat după numai zece luni. Infidelitatea soției lui Toni Iuruc a fost motivul destrămării căsniciei. Toni a divorțat în momentul în care Liana era însărcinată în cinci luni. Însă acesta nu a aflat dacă bebelușul născut este al lui sau al amantului fostei sale soții. Poate nici nu mai contează atât de mult, din moment ce de mai bine de doi ani, Toni Iuruc se află într-o relație cu Simona Halep.

Viitorul sot al Simonei Halep are un copil cu fosta sotie?
Viitorul sot al Simonei Halep are un copil cu fosta sotie?

Simona Halep a coborât în clasamentul WTA

Simona Halep s-a calificat în turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Sportiva de 29 de ani s-a impus în manșa inaugurală în fața italiencei Camila Giorgi, scor 6-4, 7-6.

Este doar al doilea turneu de Grand Slam pe care Halep îl joacă în acest an. Ea a mai participat doar la Australian Open în ianuarie. În aprilie, Simona a suferit o dublă ruptură musculară la gamba stângă în timpul unui meci jucat împotriva lui Angelique Kerber la turneul de la Roma.

Acum, Halep a revenit în circuit și speră să facă o figură cât mai frumoasă în ediția din acest an a turneului de la Flushing Meadows. Ea se confruntă însă cu alte probleme medicale, respectiv cu anumite dureri la coapsa piciorului drept. Motiv pentru care a și fost nevoită să se retragă de la turneul de la Cincinnati.