Dezastru pentru Simona Halep la Indian Wells. A pierdut fără drept de apel

Moldoveanu Camelia / 11.10.2021, 08:42
Dezastru pentru Simona Halep la Indian Wells. A pierdut fără drept de apel

Simona Halep a fost eliminată în turul 3 de la Indian Wells. Aliaksandra Sasnovich a reușit să o scoată pe constanțeancă din competiția WTA 1000, scar 7-5, 6-4. Eșecul româncei a fost unul neașteptat, dat fiind faptul că între ea și bielorusă există o diferență de 83 de locuri în clasamentul mondial.

Înfrângere usturătoare pentru Simona Halep

Campioana României, deținătoare a două trofee de Grand Slam, a intrat direct în turul doi la Indian Wells. A trecut cu ceva emoții de Marta Kostyuk, scor 7-6 (2), 6-1. Din păcate, Simona Halep (17 WTA) s-a oprit în turul trei, după confruntarea cu Aliaksandra Sasnovich (100 WTA).

A fost dezastru pentru Simona Halep în cel de-al doilea meci al său în competiția din California. Ea a făcut 16 greșeli doar în primul set și a pierdut întreg meciul în 100 de minute. S-a observat jocul slab de picioare, ținând cont că în trecut acest aspect era o calitate pentru campioana României. Evident, accidentarea la picior își spune cuvântul.

Cu toate că a ieșit prematur din competiție, prima de după despărțirea de fostul său antrenor Darren Cahill, Simona Halep a reușit să bifeze două meciuri pe hard după accidentarea care a ținut-o multă vreme departe de competiții. Mai mult, are pregătit un cec în valoare de 51,895 de dolari.

Simona Halep urmează să-și încheie sezonul din acest an cu două turnee desfășurate la Moscova și Cluj-Napoca. În România, Simo s-ar putea confrunta cu Emma Răducanu, câștigătoarea US Open 2021. Cea din urmă a fost învinsă în turul 2 de la Indian Wells tot de „coșmarul” Simonei Halep, Aliaksandra Sasnovich.

Se simte deja absența lui Darren Cahill?

Indian Wells a fost primul turneu pe care Simona Halep l-a disputat după ce a încheiat colaborarea cu Darren Cahill. Antrenorul australian nu putea fi mereu alături de Simona, din cauza pandemiei, așa că cei doi au decis să pună punct. Simona a obținut rezultate importante și fără Cahill, cum ar fi trofeul de la Wimbledon, din 2019. Dar este adevărat că acesta avea un efect important asupra jucătoarei, Simo era mai calmă când îl știa pe Cahill în tribune.

Acum Simona lucrează cu Adrian Marcu și Daniel Dobre, oamenii care au fost constant alături de ea.

Cred că ultimii doi ani, în ceea ce privește modul cum s-a desfășurat tenisul din cauza pandemiei, au contribuit la această despărțire. Cahill a stat 10 luni acasă, după aceea Simona a fost accidentată… A fost puțin surprinzător pentru mine, nu m-așteptam. Dar mergem înainte”, a comentat Daniel Dobre, după ce Simona a anunțat că nu va mai lucra cu Cahill