Dezvăluire explozivă a lui Gigi Becali: „Cordea a venit pozitiv de la echipa națională”

Olteanu Ștefan / 14.10.2021, 21:07

Dezvăluire explozivă a lui Gigi Becali, în direct la TV. Furios din cauza focarului de Covid-19 care a lovit-o pe FCSB, Gigi Becali a mărturisit faptul că Andrei Cordea s-a întors infectat din cantonamentul echipei naționale. Finanțatorul FCSB spune că l-a testat pe mijlocașul 22 de ani imediat după revenirea de la națională, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

Gigi Becali, dezvăluire explozivă. Andrei Cordea s-a îmbolnăvit de Covid-19 la echipa națională

FCSB se află pe un butoi de pulbere, după ce la echipă a fost depistat un focar de Covid-19, iar Gigi Becali a intrat în direct la TV pentru a face o dezvăluire explozivă.
Finanțatorul roș-albaștrilor spune că Andrei Cordea s-a întors infectat din cantonamentul echipei naționale. Cordea a fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile din luna octombrie cu Germania și Armenia. Revenit la FCSB la începutul acestei săptămâni, Cordea a fost testat pentru Covid-19. Gigi Becali spune că rezultatul a fost unul pozitiv.

Cordea a venit de la echipa națională, e pozitiv. I-am facut testul și e pozitiv”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Marți, 12 octombrie, la doar o zi după duelul România – Armenia 1-0, FCSB a anunțat că Edi Iordănescu are Covid-19. Ulterior, la echipa roș-albastră a fost depistat un focar.

Dezastru pentru FCSB

O veste neașteptată a lovit FCSB-ul chiar înaintea reluării Ligii 1. Edi Iordănescu și câțiva membri ai staff-ului său au fost depistați cu COVID-19. În aceste condiții, tehnicianul va lipsi cel puțin 14 zile de la cârma echipei roș-albastre. În absența lui Edi Iordănescu, Eugen Nae (46 de ani) va sta pe banca tehnică a FCSB-ului la următoarele două meciuri. Nae este antrenor cu licenţă PRO, iar FCSB a semnat un contract de colaborare cu el. Clubul a depus de urgență contractul la LPF, pentru ca Nae să poată sta pe bancă la meciurile programate în perioada în care antrenorii de la echipă sunt în carantină.

În afara absenței lui Edi Iordănescu, FCSB se confruntă și cu mari probleme de lot. Florinel Coman, Octavian Popescu, Ionuț Panțîru sunt accidentați. Constantin Budescu și Adrian Șut au prezentat simptome de COVID-19 și au fost izolați. Straton și Șerban au fost infectați cu noul coronavirus și se află în carantină. În afara acestor absențe alți 4 sau 5 jucători au probleme și vor intra în carantină pentru a înlătura orice risc. O veste bună pentru FCSB este revenirea lui Florin Tănase care s-a refăcut după o accidentare mai veche. Totuși, în aceste condiții, FCSB ar putea avea 8 jucători absenți din lot la meciul cu CS Mioveni.

Doar 10 fotbaliști de la prima echipă a FCSB-ului au participat la antrenamentul de azi.

Duelul FCSB – CS Mioveni este programat sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 20:30. În ciuda faptului că sunt gazde, roș-albaștrii se vor deplasa la Buzău pentru partida cu Mioveni. Arena Națională este în continuare indisponibilă.