Dezvăluire incredibilă a Simonei Halep. “M-am gândit că e în regulă să mă retrag!” Ce a făcut-o să anunțe că sfârșitul carierei e aproape

Moldoveanu Camelia 27.04.2022, 22:04
Dezvăluire incredibilă a Simonei Halep. “M-am gândit că e în regulă să mă retrag!” Ce a făcut-o să anunțe că sfârșitul carierei e aproape

Simona Halep a recunoscut că s-a gândit serios să se retragă din tenis. Campioana României a vorbit despre ce a simțit după ce a decis să joace fără antrenor la începutul anului 2022. Patrick Mouratoglou a reușit să o întoarcă din drum.

Simona Halep, moment critic după accidentările din 2021

Anul 2021 a fost unul extrem de dificil pentru Simona Halep, probabil cel mai greu din carieră. Campioana României s-a accidentat la umărul drept în martie la Miami, apoi la gamba stângă în luna mai la Roma. Din păcate nici după Roma nu a avut un parcurs lin, accidentându-se la coapsa dreaptă în luna august, la turneul de la Cincinati.

Simona Halep a decis la începutul acestui an să renunțe la serviciile oferite de Adrian Marcu și Daniel Dobre. Pentru o perioadă s-a antrenat singură și se pare că a fost și acesta un punct de cotitură, ajungând la concluzia că ar fi momentul să se retragă.

La 30 de ani, am crezut că e gata cariera mea și am fost aproape de retragere în acest an. De fapt, a fost anul trecut, după accidentarea suferită. La începutul anului 2022, m-am simțit puțin mai bine, dar nu eram foarte încrezătoare și am crezut că nu voi mai juca tenis.

Apoi am descoperit această academie (n.r. – a lui Patrick Mouratoglou), am simțit că focul s-a aprins din nou, că a revenit pasiunea mea pentru tenis. Am văzut copii care făceau tot ce puteau pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Aveam nevoie de acest lucru, să văd dorința la alți oameni, la copii, pentru a reveni și la mine.”, a spus Simona Halep, pentru tennismajors.com.

„Vreau foarte mult să am copii”

Nu este pentru prima dată când Simona Halep își mărturisește dorința de a avea copii, însă și-a asigurat fanii că o să mai aștepte. În același timp, jucătoarea de tenis a mai recunoscut și faptul că nu s-a văzut revenind la un nivel înalt după accidentările suferite în 2021.

„Nu am crezut că voi reveni la același nivel după accidentare, pentru că am lipsit patru luni. N-am mai stat niciodată patru luni departe de tenis și am avut probleme mari anul trecut, m-am chinuit. Totodată, am considerat că vârsta de 30 de ani este potrivită pentru a mă retrage din tenis. M-am gândit mereu la asta, era acolo, undeva, în mintea mea.

Vreau foarte mult să am copii, dar pot să mai aștepte puțin, pentru că am această plăcere de a juca tenis, la care nu vreau să renunț deocamdată”, a mai spus Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe