Dezvăluire incredibilă: ”Și eu și Hagi am avut câte un frate care a pierit. Ne spunem frate unul altuia”

Gabriel Eșanu 27.12.2020, 16:51
Dezvăluire incredibilă: ”Și eu și Hagi am avut câte un frate care a pierit. Ne spunem frate unul altuia”

Gabi Balint, unul dintre cei mai cunoscuţi analişti TV din fotbalul românesc, spune că îi este greu să fie critic. Mai ales la adresa celor care îi sunt apropiaţi. Iar primul pe această listă este chiar Gheorghe Hagi, fostul său coleg de la Steaua. Cei doi au o relaţie foarte apropiată, care s-a strâns şi pentru că ambii au trecut prin tragedii. Au avut fraţi care au murit la scurt timp după naştere. Balint şi Hagi, foşti colegi la Steaua, au rămas foarte buni prieteni.

Dan Petrescu s-a supărat pe Gabi Balint după ce acesta a criticat jocul prestat de CFR Cluj

„Am un singur om căruia mi-a fost greu să-i critic jocul. Hagi! Suntem mai mult decât prieteni, suntem ca frații. Apropo, amândoi am avut câte un frate care, din păcate, n-a reușit să trăiască… Au murit la scurt timp după naștere. Poate asta ne-a unit și mereu ne spuneam frate, frate. Pe undeva el mi-a luat locul în echipă la Steaua, iar eu i-am dat tricoul. I l-am dat eu din prima, tricoul cu numărul 10. Mi-e greu să critic, dar nu o fac cu răutate”, a declarat Gabi Balint pentru GSP.

Gabi Balint a povestit că Hagi nu s-a supărat niciodată atunci când s-a întâmplat să îl critice. În schimb, Dan Petrescu, un alt fost coleg de la echipa naţională, nu îi mai vorbeşte lui Balint. Tocmai pentru că a fost nemulţumit de comentariile făcute de Balint în legătură cu jocul celor de la CFR Cluj.

„Mi-a adus și adversități chestia asta. Păi, Dan Petrescu, fostul meu coleg de echipă. Îl laud de zece ori și îl critic o singură dată. Atunci când l-am criticat s-a supărat, nu mai vorbește cu mine… Când spun lucruri frumoase despre el, despre CFR, e OK sau poate nu le bagă în seamă. Hagi mi-a spus: „Poți să spui orice vrei! Poți să mă critici oricât vrei, niciodată nu mă voi supăra pe tine!”, a mai povestit Balint pentru sursa citată.

Urmăriți Playsport.ro și pe