Dezvăluirea făcută la Playsport, confirmată de PRO TV. Cine sunt jurații de la Vocea României. Proiect inedit pentru noul sezon

Moldoveanu Camelia / 20.06.2022, 17:04
Dezvăluirea făcută la Playsport, confirmată de PRO TV. Cine sunt jurații de la Vocea României. Proiect inedit pentru noul sezon

Vocea României a ajuns la cel de-al 10-lea sezon. Playsport a dezvăluit în exclusivitate unul dintre numele celor cinci jurați. Pro TV a dezvăluit mare surpriză a noului sezon, dar și numele celorlați patru artiști din juriu.

PRO TV a confirmat dezvăluirea făcută de Playsport

Ionuț Chirilă a dezvăluit că fratele său, Tudor, cel care a făcut parte din juriu și la ediția precedentă, va fi inclus și în noul proiect. Între timp, Pro TV a confirmat prezența lui Tudor Chirilă printre cei cinci jurați de la Vocea României.

Fostul antrenor de la Academica Clinceni a vorbit, printre altele, și despre ajutorul pe care i-l acordă Tudor Chirilă prin mesajele publice:

El este un intelectual. Scrie și bine, punctează bine lucrurile și bineînțeles că mă ajută lucrul ăsta. El este foarte preocupat, acum face un turneu în toată țara. Acum, cred că reiau Vocea României, mi se pare, și cu formația… Un singur lucru pot să vă spun, că e dinamovist. Mergeam cu galeria lui Dinamo în pasaj la Bucur Obor cu steagurile, opream tramvaiele. Noi am crescut la Dimitrov, la Mihai Bravu. Eram în galeria lui Dinamo, cu steaguri. Croșetam steaguri, le coseam, din alea cu pătrate, cu linii lungi. Nu se uită, dar e dinamovist de mic. A și declarat chestia asta.

E mai greu să mă duc eu la o piesă. El face un lucru mult mai profund acolo. Ceea ce face, este artă. Eu fac o profesie, nu am ajuns la nivelul de artă. El face artă, e foarte bun în ceea ce face. Unul a fost pe partea sportului cu tata, eu. Și el a fost pe partea mamei, cu teatru, cu cultura, cu muzica. Mă bucur că mama se ține bine, fantastic, merge cu el în turnee. Este un lucru foarte important, este foarte activă și foarte vioaie”, a spus Ionuț Chirilă la PlaySport Live.

Cine sunt jurații de la Vocea României

Potrivit știrileprotv.ro, pe lângă Tudor Chirilă, pe scaunele juraților de la Vocea României se vor așeza și Irina Rimes, Denis Roabeș, dar și Smiley împreună cu Theo Rose.

Sezonul asta, voi vorbi „pe doua voci”! Una de băiat și una de fata 🙂 Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon „Vocea României”, a declarat Smiley.

Cu alte cuvinte, Smiley și Theo Rose o să împartă un scaun comun.

Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez”, a spus Theo Rose.