Dezvăluiri-bombă despre Nadia Comăneci. Relația amoroasă pe care Zeița de la Montreal a vrut să o țină ascunsă

Moldoveanu Camelia 23.12.2021, 10:24
Dezvăluiri-bombă despre Nadia Comăneci. Relația amoroasă pe care Zeița de la Montreal a vrut să o țină ascunsă

S-au făcut multe speculații pe marginea vieții private a gimnastei Nadia Comăneci, dar, probabil, persoana care poate oferi cele mai multe detalii este chiar cel care a ajutat-o să fugă din România.

Constantin Panait a povestit cum a decurs relația amoroasă a fostei sportive cu Nicușor Ceaușescu, dar și cu Ștefan Bănică Jr. Se pare că „Zeița de la Montreal” a jucat la „mai multe capete”, rămânând chiar și însărcinată.

Nicușor Ceaușescu îi spunea doar „Hai!”

Multe persoane au susținut de-a lungul timpului că Nadia Comăneci ar fi fost preferata lui Nicușor Ceaușescu. Constantin Panait, bărbatul care a ajutat-o pe fosta gimnastă să fugă din România, a povestit care era, de fapt, relația dintre Nadia și Nicușor.

Din ce ştiu eu, Nadia a stat cu Nicuşor Ceauşescu câţiva ani. O suna Nicu, de la Sibiu, şi-i spunea atât: “Hai!”.

Imediat apărea maşina în faţa casei, ea se urca şi mergea acolo. Norocul ei era că, în multe cazuri, până ajungea, Nicuşor adormea din cauza alcoolului, iar ea cobora în cramă, îşi făcea provizii cu de toate şi se întorcea la Bucureşti.”, a povestit Constantin Panait în urmă cu ceva timp.

Nadia Comăneci a rămas însărcinată cu Ștefan Bănică Jr., însă Nicușor a aflat și a luat foc

Ștefan Bănică Jr. a reușit să o cucerească pe Nadia, în ciuda faptului că gimnasta era într-o relație cu Nicușor Ceaușescu. Se pare că fosta sportivă a fost chiar și însărcinată cu artistul, însă securiștii au scos la iveală totul.

Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu, dar şi cu Ştefan Bănică Jr., a ieşit un scandal uriaş la restaurantul Odobeşti din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au rezolvat situaţia. Securiştii lui Nicuşor au venit peste Bănică şi i-au dat o bătaie cruntă. Săracul de el, era plin de sânge, la Odobeşti, că acolo cânta taică-su şi venise la el în vizită cu George Mihăiţă.”, a mai mărturisit omul care a avutat-o pe Nadia să fugă din România.

Nadia Comăneci a fost îndrăgostită, de fapt, de un om de rând

Cu toate că avea lumea la picioare și atenția exclusivă a multor bărbați râvniți, Nadia Comăneci a fost îndrăgostită până peste cap de un simplu muncitor. Marea gimnastă nu-l voia pe Nicușor Ceaușescu și nici pe Ștefan Bănică Junior, ci pe un bărbat pe nume Mihai care se lucra într-o benzinărie.

Pentru mine e clar că ea se gândea la altcineva până să ajungem în Statele Unite. Să vă povestesc ceva: cu două săptămâni înainte de fuga în State, am fost cu Nadia într-un turneu în Japonia. Acolo, gazdele ne întreabă dacă suntem de acord să ne plătească ei nunta, dacă vrem s-o facem. Ce credeţi că răspunde Nadia? „Eu vreau să mă căsătoresc cu Mihai, el e iubitul meu!”.

I-a lăsat pe toţi mască, inclusiv pe mine. Mihai era un băiat care lucra într-o benzinărie din Băneasa şi care-i picase cu tronc. Era un om de treabă, îi aducea acasă Nadiei, din când în când, câte un kilogram de carne şi diverse lucruri”, a povestit Panait conform Adevărul.