Dezvăluiri despre erorile în lanț făcute la FCSB. „Când n-ai cap, vai de picioare”

Ștefănescu Dragoș / 14.09.2021, 08:57
Dezvăluiri despre erorile în lanț făcute la FCSB. „Când n-ai cap, vai de picioare”

După numirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică, la FCSB lucrurile au intrat pe un făgaș bun. Pentru gruparea roș-albastră este un semn al normalității după ce ani de zile patronul s-a implicat în toate problemele echipei. Valeriu Iftime a făcut câteva dezvăluiri despre erorile în lanț făcute la FCSB în ultimii ani.

Dezvăluiri despre erorile făcute la FCSB

Odată cu venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a FCSB-ului, la formația roș-albastră s-a instaurat normalitatea. După ce ani la rând patronul Gigi Becali s-a implica în toate problemele echipei, FCSB-ul are acum o altă strategie.

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, consideră că Edi Iordănescu va avea mult de muncă la FCSB. În startul sezonului, Gigi Becali era cel care hotăra tot la echipă. Iftime crede că va fi greu pentru Iordănescu să-i integereze pe noii veniți Claudiu Keșeru, Valentin Gheorghe și Constantin Budescu în angrenajul echipei. Patronul botoșănenilor consideră greșită strategia pe care a avut-o FCSB-ul de a vinde jucători fără să aducă alții în locul lor.

La FCSB, altă poveste pe care nu aș vrea să o comentez mult, dar voi știți mai bine, când nu ai cap, vai de picioare. Când a făcut domnul Becali atâta timp echipa… o să se redreseze, dar și acolo trebuie timp, cred că s-au și dus fotbaliști fără să vină alții în locul lor. Așa cum, metodic, face Croitoru la Botoșani, dacă a plecat Rodriguez, îl aveam deja pe Edjouma (n.r. Malcom Edjouma). Știam că pleacă Rodriguez din iarnă și atunci a venit Malcom”, a spus Valeriu Iftime la Pro X.

FCSB a spulberat-o pe Dinamo

Derby-ul FCSB – Dinamo a avut loc duminică seară pe Arena Națională din București. Atmosfera creată de cei 41.000 de spectatori a fost una incendiară. Nimic nu prevestea deznodământul incredibil al partidei.

Partida a debutat în forță, cu cele două echipe atacându-se reciproc la fiecare ocazie apărută. În minutul 26, FCSB-ul a deschis scorul după execuția excelentă din lovitură liberă a lui Claudiu Keșeru. Eliminarea din mintulo 37 a lui Steliano Filip a venit ca o lovitură de ciocan pentru Dinamo. Rămași în 10 oameni, dinamoviștii s-au văzut depășiți la toate capitolele de elevii lui Edi Iordănescu. În minutul 43, Octavian Popescu a majorat scorul după o fază frumoasă creată de Cordea. În minutul 45+2, Vinicius înscrie cu capul ducând scorul la 3-0. Scorul primei reprize a fost stabilit de golul lui Cordea din penalty, în minutul 45+8. Astfel, FCSB a intrat la cabine cu un avantaj incredibil de 4 goluri.

După pauză, coșmarul a continuat pentru Dinamo. Elevii lui Edi Iordănescu au dominat categoric și repriza secundă, reușind să mai înscrie de două ori prin Valentin Gheorghe în minutul 54, respectiv Andrei Miron în minutul 67.

Astfel, FCSB a învins-o pe Dinamo cu scorul de 6-o, la care nici cei mai înfocați suporteri ai roș-albaștrilor nu sperau înaintea partidei.