Petrecere în vestiarul lui FCSB. Edi Iordănescu anunță un nou început pentru echipa lui Becali

Dumitru Adrian / 12.09.2021, 23:19
Petrecere în vestiarul lui FCSB. Edi Iordănescu anunță un nou început pentru echipa lui Becali

Edi Iordănescu și-a felicitat jucătorii pentru pagina scrisă în istoria derby-urilor cu Dinamo. Scorul reușit de elevii săi l-a făcut pe Edi Iordănescu să afirme că seara derby-ului reprezintă un nou început.

„Nu ne așteptam la un asemenea scor, dar mă bucur că echipa a avut o atitudine foarte bună. Trebuie să regăsim spiritul. Asta putem face doar cu ajutorul suporterilor. E nevoie de timp.

Lucrurile acestea se vor întâmpla, dar sper să accelerăm procesul, am pierdut multe puncte și nu ne permitem mulți pași greșiți. Pentru noi sunt importante punctele, pentru suporteri e important rezultatul. Băieții au scris o pagină frumoasă din acest derby. E o seară bună, e o seară frumoasă, e un nou început. Nu e ușor după 4 goluri primite să marchezi 6. Încercăm să construim o fundație pentru ce urmează.

Edi Iordănescu: Înfrângerea cu CFR Cluj a fost dureroasă

Înfrângerea de la Cluj a fost dureroasă, dar am fost și naivi, ne-a dezavantajat și terenul. Am pregătit meciul în detaliu, cum am pregătit toate meciurile. Nu pot să spun că meciul cu Dinamo l-am pregătit într-un mod special. Încerc foarte mult să țin echipa departe de comentarii negative.

Mă bucur că Valentin Gheorghe și Keșeru au înscris, avem nevoie și de Tase, și la Florinel, și la Budescu, și la Panțîru. Vor veni meciuri grele în continuare și avem nevoie de toți. Am bătut un Dinamo care, chiar dacă este jos, reprezintă un club puternic și de tradiție. Avem nevoie de Dinamo, de Rapid, de UTA.

Vreau să îi urez căsnicie frumoasa și Casă de Piatră surorii mele și cumantului meu. Am lipsit la toată lumea din familie, dar muncesc pentru familie”, a declarat Edi Iordănescu.

 

Andrei Cordea a apărut în fața microfonului euforic după victoria categorică în fața rivalei FCSB, deși tradiția și justiția susțin, în prezent, că rivala „câinilor” este în eșalonul secund.

Andrei Cordea a comentat cu umor și ironie evenimentele din teren, cât și atmosfera din vestiarul FCSB de la finalul partidei. Reamintim că FCSB a demolat-o pe Dinamo cu un scor înregistrat în premieră în duelurile dintre cele două echipe. 

Andrei Cordea, cu voie bună și veselie la microfon

Andrei Cordea despre victoria cu Dinamo: „Aveam nevoie de această descătușare. Veneam după înfrângerea cu CFR Cluj. Cântam, nu manele. Că am văzut de la Dennis Man că nu avem voie.

În România există un singur derby și astăzi am reușit un scor istoric. De ceva vreme nu s-a mai înregistrat scorul acesta.

….despre ultima perioadă din viața de fotbalist: Îmi pare rău că nu am reușit să marchez la națională, am trecut greu peste ocazia respectivă. Avem un meci foarte greu la Craiova. Important e să câștigăm. Avem meci mai ușoare, dar trebuie să le câștigăm.

….de golul înscris din penalty: L-am rugat pe Claudiu să mă lase pe mine să bat penalty-ul. E un gest frumos și îi mulțumesc.

…despre presupusul refuz de a lua câini în brațe la intrarea pe gazon: Ieșeam și noi dacă venea cineva să ne dea câini. Dar am văzut că sunt doar 4 sau 6 câini și nouă nu ne-a adus nimeni.

„Am văzut o echipă care a avut inimă. O echipă care și-a dorit și mă bucur enorm. Cred că prin ceea ce am realizat în carieră, mi-am câștigat respectul celorlalți. Dar trebuie să demonstrezi zi de zi la antrenament și la meci. Încercă să țin ritmul cu toți, nu mai am 20 de ani, dar nu mă las.”, a fost de părere Claudiu Keșeru.