Dezvăluiri despre scandalul dintre Ilie Năstase și soție. Fiul Ioanei: „Mama era speriată! Încerca să ascundă”

Simion Andrei 13.01.2021, 17:44
Dezvăluiri despre scandalul dintre Ilie Năstase și soție. Fiul Ioanei: „Mama era speriată! Încerca să ascundă”

Ilie Năstase a provocat un scandal uriaș, după ce și-a atacat și lovit soția. Ioana a sunat la Poliție și recunoaște că s-a temut pentru siguranța ei. Theodor, fiul Ioanei Năstase, a vorbit despre problemele pe care le întâmpină mama sa în mariaj. Îi transmite că ea este cea care trebuie să decidă dacă rămâne alături de cel mai bun tenisman din toate timpurile.

M-a sunat la câteva minute să-mi spună că s-a întâmplat ceva și că nu știe ce să facă, i-am spus să fie liniștită că, cu siguranță, dacă se liniștește va lua o decizie bună pentru ea. Mama oricum este o luptătoare, e o femeie puternică, știe ce vrea de la viață. (…) Motivul nu mi l-a spus în totalitate, …a omis să spună unele lucruri, mi-a spus destul de vag. Era supărată si puțin speriată, dar încerca să ascundă. Este prima oară când se întâmplă așa ceva, e primul moment care se întâmplă și îl văd, de fapt îl văd la televizor”, a declarat Theodor pentru Antena Stars.

Ioana spune că Ilie Năstase nu a căutat-o pentru a-și cere scuze pentru scandalul pe care l-a provocat

În urmă cu aproape o săptămână, o femeie suna la 112 și acuza că este agresată fizic de soțul ei. Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat la Complexul Stejarii din nordul Bucureștiului și mare le-a fost surprinderea oamenilor legii atunci când au constatat faptul că agresorul este nimeni altul decât Ilie Năstase. Pe fondul unei dispute inopinate, fostul mare tensimen și-ar fi lovit soția, pe Ioana, cea care, speriată fiind, a decis să anunțe Poliția.

Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a spus Ioana, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe