Dezvăluiri din interior. Posibilul martor în procesul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a oferit amănunte din „casă”

Moldoveanu Camelia 04.04.2022, 14:11
Dezvăluiri din interior. Posibilul martor în procesul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a oferit amănunte din „casă”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc pentru prima dată în sala de judecată, în procesul de divorț. Există un posibil martor care este dispus să facă dezvăluiri incendiare din interiorul căsniciei impresarei cu antrenorul CS U Craiova.

Un martor așteaptă să depună declarații în divorțul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf

Luni, 4 aprilie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc pentru prima înfățișare a divorțului. Tot astăzi, judecătorul o să decidă dacă fina impresarei, Andreea, poate fi martoră la proces.

Anamaria este prietena mea de 30 de ani, pot să spun că este ca și sora mea. Nașul … e nașul meu, îl respect. Ce a făcut e problema lui. Astăzi vom decide dacă voi fi martor în acest proces, voi merge la Buftea, vom discuta și vom decide exact”, a dezvăluit fina Anamariei Prodan, pentru Antena Stars.

Andreea susține că Anamaria Prodan este o femeie lovită în orgoliu, însă că cel mai multe se gândește la Bebe, copilul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf.

Nașa este destul de agitată, nu pot ascunde acest lucru. Este și ea tot om, trece printr-o situație destul de delicată. Tocmai de aceea voi fi lângă ea pentru a încerca să-i induc liniștea de care are nevoie. (…) Pentru ea cel mai dureros este că Bebe suferă foarte mult și până la urmă tot ce s-a întâmplat. Este femeie, a fost lovită în orgoliu, în sentimente în primul rând și vă dați seama că durerea este imensă”, a declarat Andreea, fina Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf.

Impresara așteaptă să se recăsătorească

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț și a sperat să fie un bărbat liber cât mai repede pentru a se căsători cu femeia care urmează să-i dăruiască încă un copil, Corina Caciuc. Cu toate că tehnicianul CS U Craiova părea cel încurcat de statutul de bărbat căsătorit, se pare că și Anamaria Prodan are de suferit deoarece mariajul nu s-a încheiat în mod oficial.

Impresara a dezvăluit că este pregătită să se căsătorească într-o secundă, însă este împiedicată de statutul oficial pe care încă îl are. Cu toate că Anamaria Prodan și iubitul ei nu s-au sărutat până acum, aceasta știe deja cum vrea să arate nunta:

Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală.

E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a declarat Anamaria Prodan pentru AntenaStars.

Urmăriți Playsport.ro și pe