Reghecampf, emoționat până la lacrimi de Atanas Trică: „E precum copilul meu. Când îl văd pe el, îl văd pe Bebe” FOTO

Robert Zanfir / 10.02.2022, 23:50
Reghecampf, emoționat până la lacrimi de Atanas Trică: „E precum copilul meu. Când îl văd pe el, îl văd pe Bebe” FOTO

Laurențiu Reghecampf a recunoscut la finalul meciului câștigat de Universitatea Craiova, 6-1 cu Dinamo, că a fost extrem de emoționat de bucuria și lacrimile lui Atanas Trică.

Universitatea Craiova i-a administrat o adevărată umilință lui Dinamo. Presat de ultimele rezultate, dar și de zvonurile demiterii, Reghecampf s-a dezlănțuit cu marea rivală a oltenilor.

Reghecampf, emoționat până la lacrimi de Atanas Trică: „E precum copilul meu. Când îl văd pe el, îl văd pe Bebe”

Atanas Trică (17 ani) a marcat primul său gol în Liga 1. Introdus pe teren în minutul 77, în locul lui Andrei Ivan, nepotul lui Ilie Balaci și-a trecut numele pe tabelă 11 minute mai târziu.

Bucuria atacantului a uriașă: „Mamă, mamă!” a strigat fiul lui Eugen Trică. S-a îndreptate apoi spre banca tehnică, unde l-a îmbrățișat pe Laurențiu Reghecampf.

Apoi a izbucnit în lacrimi și a fost îmbărbătat de colegi. Nici Laurențiu Reghecampf nu a rămas insensibil. A recunoscut după meci că s-a gândit la fiul său și că i-au dat lacrimile.

„Sunt copii de la academia noastră, de fiecare dată când am posibilitatea, îi folosesc. Când avem un meci mai greu, nu pot să apelez, pentru că încă nu sunt copți.

Încă sunt copii, se antrenează cu echipa mare, nu e ușor, pentru că fac antrenament cu bărbații, dar cresc.

Nu mi-a spus nimic Atanas, au început să plângă și mi-au dat și mie lacrimile. E precum copilul meu, când îl văd pe el, îl văd pe Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior)”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Reacția sinceră a lui Reghecampf, după meciul cu Dinamo: ”Nu mă așteptam să avem un meci atât de bun”

Echipa pregătită de Flavius Stoican a pierdut rușinos în fața oltenilor, ajungând astfel în cel mai jos punct al existenței sale.

Antrenorul Universității Craiova a recunoscut că nu se aștepta ca elevii lui să bifeze atât de multe goluri în fața dinamoviștilor.

„Nu m-am așteptat să marcăm și să avem un joc așa de bun. Mă gândeam că venim după un meci greu cu CFR, un meci unde au fost foarte multe emoții în joc, dar felicitări băieților, au jucat foarte bine în seara aceasta. S-au jucat puțin cu ocaziile și au tratat anumite situații superficial, dar până la urmă a ieșit bine.

Eu mă bucur pentru cele trei puncte. Aș vrea să pot să îi fac pe jucători să înțeleagă că urmează un meci greu, acasă, în Bănie. Și ceilalți vin după trei meciuri foarte bune. Atmosfera este una foarte bună, euforie. Va fi spectacol pe stadion, cu siguranță. Un meci unde sunt foarte multe orgolii. Deci, trebuie să ne pregătim, să fim serioși și trebuie să uităm rezultatul, pentru că, sincer, nu contează rezultatul.

Dinamo este Dinamo și așa va fi în continuare. Chiar dacă trec acum printr-o perioadă mai grea, cu siguranță o să își revină. Sunt sută la sută sigur că își vor reveni, pentru că este un club foarte mare.”, a spus Reghecampf, după partida din Ștefan cel Mare.

Dinamo – CS Universitatea Craiova 1-6 (Matei 61 – pen. / Cîmpanu 9, Ivan 45 – pen., Markovic 46, Bancu 58, Gustavo 65, Trică 88). ECHIPELE DE START:

DINAMO: Chesneau – Ehmann, Aloe, R. Grigore – Buleică, Răuță, Rodriguez, An. Radu – Ivanov, Celar, C. Matei
REZERVE: Figueiredo, Giafer, Jovanovic, Amzar, Pierret, Crețu, Bani, Bordușanu, V. Borcea

ABSENȚI: Ivanovski, Patriche (suspendați), Tomozei, Eșanu, Mihaiu, Carp, Azankpo (accidentați), Torje (nereținut în lot), Kainourgios, Iliev, St. Filip (în afara lotului)
ANTRENOR: Flavius Stoican

CSU CRAIOVA: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Cîmpanu, Al. Crețu, Mateiu, Gustavo – Markovic, Ivan
REZERVE: Lazar, Conte, Vlădoiu, Bic, Căpățînă, Vînă, Roguljic, Călin, A. Trică

ABSENȚI: Koljic (suspendat), Găman, M. Constantin, Houri, Nistor, Baiaram (accidentați)
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

Stadion: Dinamo (București)
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca); A2: Dumitru Ionel Valentin (Gherghiţa)