Dezvăluiri din intimitate: Asta e pasiunea secretă a lui Adrian Mutu: „Stăteam cu ea la telefon”

Catinca Giosanu 30.05.2023, 10:12
Dezvăluiri din intimitate: Asta e pasiunea secretă a lui Adrian Mutu: „Stăteam cu ea la telefon”

Adrian Mutu a făcut dezvăluiri incredibile în cadrul unui podcast. Fostul selecționer al naționalei U21 a recunoscut că are o pasiune ascunsă. Tehnicianul care o pregătește pe Rapid se pricepe extrem de bine la gătit.

Pasiunea ascunsă pe care o are Adrian Mutu

Când nu se află pe terenul de fotbal, Adrian Mutu își face timp pentru a da curs pasiunii sale ascunse.

În cadrul unui podcast realizat recent, antrenorul Rapidului a dezvăluit că îi place să petreacă timp în bucătărie, gătitul fiind una dintre pasiunile lui.

Briliantul a mărturisit că are foarte multe ustensile de gătit acasă. Antrenorului lui Rapid a explicat că îi place să facă diverse reţete, chiar şi sarmale sau ardei umpluţi. Preparatul cu care nu dă greş niciodată este mușchiul de vită wellington.

Am făcut sarmale, am făcut ardei umpluți, asta când eram în Emirate. Când aveam poftă o sunam pe mama și stăteam cu ea la telefon. Îmi place să gătesc pentru că, în primul rând, mă relaxează. Am foarte multe cuțite, parcă aș fi bucătar.

Fac creveți cu sos roșu. Știu să fac toate tipurile de paste, sosul este cel mai important. Știu să fac toate ciorbele. Ceea ce îmi place să fac cel mai mult și lumea a apreciat este mușchiul de vită wellington. Nu am un secret. Trebuie să ții carnea în frigider pentru a se răci. ”, a povestit Adrian Mutu în cadrul podcastului ”Da Bravo”.

Adrian Mutu și episodul cu Gabriel Tamaș pe care nu-l va uita vreodată

Adrian Mutu și-a adus aminte un episod petrecut în cantonamentele României. Oficialul a dezvăluit ce făcea Gabriel Tamaș în timpul său liber, dar și cine era colegul preferat al actualului fundaș de la Concordia Chiajna.

Pe Tamaș nu l-am văzut niciodată accidentat muscular sau ceva, incredibil. Doar se mai întorcea cu un ochi negru de pe unde umbla el, se bătea sau ce făcea. Din punctul ăsta de vedere era un animal, foarte rezistent.

Ar trebui să îi chemi pe el și Pancu să îți povestească ce făceau ei împreună. Ei s-au și certat la un moment dat. Au început și ei ’podcastul’ lor acolo și l-au terminat rău. Au venit prieteni și au plecat separat (n.r. – râde).

Noi eram o gașcă mare, plecam mereu împreună. Eram eu, Chivu, Lobonț, Contra, Pancu, Adi Iencsi, când venea, apoi Tamaș, Marica. Ne bucuram că ne vedeam. Noi vorbeam rar, nu era ca azi cu Whatsapp.”, a mai spus Mutu, în cadrul podcastului găzduit de Mihai Bobonete.

Urmăriți Playsport.ro și pe