Dezvăluiri din intimitatea familiei Șucu. Discuțiile dintre Diana și Dan au ieșit la iveală

Catinca Giosanu 01.10.2022, 13:06
Dezvăluiri din intimitatea familiei Șucu. Discuțiile dintre Diana și Dan au ieșit la iveală

Diana Șucu, soția acționarului de la Rapid, a făcut noi dezvăluiri din intimitatea familiei lor. Fosta prezentatoare a știrilor de la TVR a recunoscut că nu a fost de acord ca cei doi băieți ai ei să practice sportul rege. Cum a fost convinsă vedeta de televiziune să cedeze în fața dorinței copiilor.

Diana Șucu, dezvăluiri din intimitate

Acționarul Dan Șucu este mândru de copiii săi. Fiul lui cel mare a fost prezentat luna trecută pe pagina oficială a juniorilor Rapidului, alături de Rareș Gal (16 ani), care a semnat și el cu Rapid, în timp ce celălalt băiat al său evoluează la grupele de juniori ale clubului.

Omul de afaceri în vârstă de 59 de ani a avut mult de tras până a convins-o pe soția sa că fotbalul este benefic pentru copiii lor.

Eu nu mi-am dorit ca băieții mei să joace fotbal. Dan mi-a explicat că trebuie să fie în primul rând buni la matematică, apoi să facă fotbal, pentru că au nevoie de validare. Eu m-am împotrivit cu toată ființa, i-am dus la pian, la tenis, la pictură.

Dar am înțeles că trebuie să facă mișcare și acum joacă la Rapid. Am înțeles că trebuie să fie validați. Îi pedepseam, îi duceam cu forța la tenis, dar am înțeles. Eu sunt colerică, dar Dan mă calmează.”, a povestit Diana Șucu, pentru Pro TV.

”Eu cu Dan discutăm în fiecare zi, de 10 ori pe zi”

Omul de afaceri a mai fost căsătorit înainte să o cunoască pe actuala lui soție. Prima soție a lui Șucu a fost Camelia, alături de care a dezvoltat imperiul Mobexpert. Cei doi au două fete.

Acționarul de la Rapid s-a recăsătorit în 2007, chiar de ziua sa de naştere, cu Diana Lăscărescu, care i-a dăruit doi băieţi.

Nu știu dacă există căsnicie perfectă, trebuie să fii tolerant, să ne respectăm partenerul. Sunt câteva idei de bază care stau la temelia unei relații.

Eu cred că respectul este foarte important. Și să ajungi să fii într-o relație de prietenie cu partenerul de lângă tine. Să nu-ți fie teamă să-l întrebi absolut orice. Eu cu Dan discutăm în fiecare zi, de 10 ori pe zi, la telefon. Este persoana care mă calmează, care mă liniștește, țin cont de punctul lui de vedere întotdeauna.”, a mai spus Diana Șucu, conform sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe