Iubire pătimașă între o studentă la Medicină și Dan Șucu, patronul Rapidului. Cum și-a cunoscut omul de afaceri prima mare iubire a vieții

Ștefănescu Dragoș 29.09.2022, 08:51
Iubire pătimașă între o studentă la Medicină și Dan Șucu, patronul Rapidului. Cum și-a cunoscut omul de afaceri prima mare iubire a vieții

Dan Șucu este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România. Implicarea în acționariatul Rapidului i-a adus însă mai multă notorietate afaceristului. Înainte de a deveni un personaj cunoscut, Dan Șucu a trăit o frumoasă poveste de dragostea cu Camelia. Aceasta i-a fost soție timp de 18 ani și i-a dăruit doi copii.

Camelia, femeia care i-a fost alături lui Dan Șucu timp de 18 ani

În primăvara acestui an, Dan Șucu a devenit acționar la Rapid. Implicarea omului de afaceri în fotbal i-a adus automat o mai mare expunere mediatică. Totuși, înainte de toate, Dan Șucu este un prolific om de afaceri, el deținând una dintre cele mai de succes afaceri din țara noastră.

Dan Șucu a pornit afacererile în anii 90, alături de soția sa de atunci, Camelia. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 18 ani și au împreună două fete. Camelia Șucu a povestit chiar ea cum s-a cunoscut cu acționarul de la Rapid, pe vremea în care era studentă la medicină.

Da, eu eram studentă la Medicină, el era ghid la ONT, ne-am întâlnit la Poiana Brașov. Era ghid pentru un grup de irlandezi, iar eu eram pe atunci împreună cu un instructor de ski, o relație de o iarnă, să ne înțelegem totuși, pe vremea aceea relațiile nu erau atât de libere ca acum, nu se consumau complet. Cel mult platonic cu puțin pupat. Continuarea era mult mai târziu. Atunci ne-a făcut cunoștință colega mea de liceu cu care și acum sunt foarte bună prietenă, deși am trecut prin diverse certuri de adolescente sau altfel spus interfera puțin între mine și iubiții mei.

Revenind, într-o altă zi ne-am întâlnit din nou, eu cu Dan, după Poiana Brașov. Eram lângă magazinul Eva – existau doar telefoanele cu monedă – eu tocmai îl sunam pe tata să îi spun că secretara Ministrului Turismului m-a ajutat să pot face rost de o cameră în Poiana Brașov. Tocmai terminasem sesiunea de iarnă și voiam să plec la munte cu niște prietene. Acolo ne-am văzut întâmplător (deși nimic nu e întâmplător). Apoi, ne-am mai văzut încă o dată la munte. Cam așa a început.

Nu aș putea spune că a început cu o pasiune nebună, dar s-a construit pas cu pas: ne-am cunoscut în ianuarie, iar pe 25 august m-a cerut de soție. Mi-am anunțat și eu părinții care tocmai veniseră dintr-o excursie din țările socialiste. Când au auzit, să cadă de pe scaun, nu prea voiau, mama era speriată ca nu cumva să nu mai învăț, treceam în anul doi de facultate. Ne-am căsătorit anul următor, pe 1 iunie. Fără să ne cunoaștem, practic, foarte bine. Faptul că pe atunci nu puteai să locuiești împreună cu partenerul, că începeai să te cunoști cumva după ce te căsătoriseși deja, nu era foarte bine, căsătoria era în sine experiența de a te cunoaște cu cel pe care l-ai ales”, a povestit Camelia Șucu, pentru Life.ro.

Noua investiție a lui Dan Șucu. Finanțaroul de la Rapid speră să dea lovitura cu această afacere

Cu o avere estimată la 120.000.000 de euro, Dan Șucu a ales să facă o nouă investiție majoră. Din aceasta speră să producă zeci de milioane de euro pentru viitorul său și al Rapidului.

Site-ul profit.ro anunță că proprietarul Mobexbert a preluat 10% din acțiunile fondului de investiții Agista, care are rolul de a consolida ecosistemul companiilor locale prin piața de capital. Fondul respectiv de investiții se află deja în acționariatul unor companii renumite din domeniul IT, însă în viitorul apropiat are în plan să își adauge în portofoliu și firme din diverse sectoare, cum ar fi sănătate, imobiliar, managementul și reciclarea deșeurilor, serviciile energetice legate de sursele regenerabile, etc.

Conform sursei citate, fondul de investiții Agista beneficiază de sprijinul necondiționat al lui Dan Șucu, însă acționarul de la Rapid a transmis că nu are o implicare în deciziile societății.