Dezvăluiri din intimitatea lui Cristi Borcea făcute chiar de una dintre soțiile acestuia: „Știe ce să-i ofere femeii de lângă el”

Giosanu Catinca / 04.10.2021, 15:07
Dezvăluiri din intimitatea lui Cristi Borcea făcute chiar de una dintre soțiile acestuia: „Știe ce să-i ofere femeii de lângă el”

Cristi Borcea este considerat un adevărat cuceritor. Fostul acţionar de la Dinamo are nouă copii cu patru femei diferite. Iar una dintre acestea a dezvăluit câteva lucruri neştiute despre fostul șef de la Dinamo.

Valentina Pelinel, dezvăluiri despre viața de familie

Valentina Pelinel a dezvăluit secrete incredibile din intimitatea lui Cristi Borcea. Cei doi sunt căsătoriți de trei ani și au împreună trei copii. Ei au trecut prin multe încercări, dar iubirea care îi unește este din ce în ce mai puternică, spune blondina.

Fostul fotomodel a vorbit, recent, despre relația pe care o are cu soțul ei, dar și despre cei trei copii ai lor: Milan, Indira și Rania.

Alături de el învăț ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative. Viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, dar și să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilibrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie.”, a spus frumoasa blondină, pentru Cancan.ro.

”Una dintre valorile mele este aceea de a avea grijă de mine”

Soția lui Cristi Borcea a mărturisit că se ocupă de afacerile familiei.

Nu am renunțat la carieră, în modeling există însă etape și, de la un anumit punct încolo, fiecare etapă vine cu anumite provocări sau limite. Am ales să pun pe primul plan familia, mai ales creșterea copiilor și relația cu Cristi, pentru că așa am simțit să fac. Da, sunt împlinită ca mamă, femeie, soție. În paralel, mă implic în afacerile familiei și pot spune și că, pe plan profesional, am parte de satisfacții.

Și pentru că mulți s-au întrebat cum a reușit să slăbească Valentina Pelinel după cele două nașteri, reporterul a întrebat-o pe partenera de viață a lui Cristi Borcea care este secretul.

Îmi prioritizez activitățile în funcție de importanța lor în viața mea și, exact ca în planurile financiare, le acord atenție procentuală. Una dintre valorile mele este aceea de a avea grijă de mine și a-mi acorda timp, chiar și 15 minute pe zi sau o oră la sală. Pentru acest lucru, renunț la alte activități poate mai relaxante sau mai puțin solicitante. Atâta timp cât ești aliniat cu obiectivele și valorile tale, nu există scuza „nu am timp”. Timp nu este oricum, ți-l faci.”, a mai spus soția lui Cristi Borcea.