Al zecelea copil pentru Cristi Borcea. Fostul acționar de la Dinamo, dezvăluiri despre cum și-a mărit familia din spatele gratiilor

Moldoveanu Camelia 18.04.2021, 12:32
Al zecelea copil pentru Cristi Borcea. Fostul acționar de la Dinamo, dezvăluiri despre cum și-a mărit familia din spatele gratiilor

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei și plănuiește să-l facă pe cel de-al zecelea. Fostul patron de la Dinamo își dorește să scrie o carte autobiografică despre cum a făcut patru copii în patru ani de pușcărie. Noi dezvăluiri făcute chiar de fostul „câine roșu”.

Cristi Borcea scrie o carte autobiografică

Cristi Borcea lână Valentina Pelinel și 7 din cei 9 copii
Cristi Borcea lână Valentina Pelinel și 7 din cei 9 copii

Borcea este invitat în emisiunea „Poezie și delicatețuri”, care o să fie difuzată astăzi pe Prima TV, de la ora 18. Pentru Mircea Dinescu, fostul patron de la Dinamo a făcut câteva dezvăluiri incendiare.

Se pare că acesta intenționează să scrie o carte, dat fiind faptul că a citit foarte mult în perioada în care s-a aflat în pușcărie.

În 4 ani de pușcărie am făcut 4 copii”, acesta este titlul anunțat de Cristi Borcea.

Fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor” și într-un dosar privind retrocedarea ilegală a unor terenuri.

Visează la copilul cu numărul 10

La 51 de ani, Cristi a declarat că-și dorește încă un copil. Dacă facem un calcul simplu, asta rezultă că cel mic ar „purta pe tricou” numărul 10. Se pare că acesta vrea să se bucure de viață și să-i dăruiască soției sale încă un copil.

Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a mărturisit ex-patronul de la Dinamo pentru emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia.

Borcea a petrecut în închisoare cinci ani și o lună, fiind eliberat condiționat. Restul pedepsei o să o săvârșească în libertate, sub supravegherea unui ofițer de probațiune. Acum milionarul se poate bucura prezența copiilor și a soției, Valentina Pelinel.

Ex-patronul de la Dinamo se ocupă acum doar de familie

Fostul patron de la Dinamo are trei copii din prima căsătorie, cea cu Mihaela Borcea :Patrick (23 de ani) şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo (17 ani). Cu Alina Vidican a făcut doi copii: George Alexandru (9 ani) şi Gloria (7 ani). Din relația extraconjugală cu Simona Voiculescu a rezultat o fetiță, Carolyn (14 ani). Cristi Borcea are cu ultima soție, Valentina Pelinel, are două gemene, Indira și Rania, de un an, precum și un băiat, Milan (4 ani).

Ei sunt comoara mea! Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist”, a spus Cristi Borcea.

Urmăriți Playsport.ro și pe