Dezvăluiri dureroase despre marele Dobrin: „Venea băut la antrenamente!” Ce se întâmpla pe vremea când Dobrin o pregătea pe FC Argeș

Giosanu Catinca / 22.04.2022, 14:52
Dezvăluiri dureroase despre marele Dobrin: „Venea băut la antrenamente!” Ce se întâmpla pe vremea când Dobrin o pregătea pe FC Argeș

Detalii neștiute din viața lui Nicolae Dobrin, unul dintre cei mai buni fotbaliști români din istorie a cărui întreagă carieră este legată de clubul FC Argeș, povestite fratele unui fotbalist celebru. Bărbatul a șocat întreaga lume sportivă cu dezvăluirile pe care le-a făcut despre Dobrin.

Noi dezvăluiri despre Nicolae Dobrin

Fratele regretatului Bogdan Bănuță, Leonard Bănuță-Zeiler, a oferit detalii neștiute din viața lui Nicolae Dobrin. Bărbatul și-a amintit de perioada în care fratele său era legitimat la FC Arges Pitești, unde a jucat pe postul de mijlocaș.

Leonard Bănuță susține că Dobrin a reprezentat motivul pentru care debutul fratelui său în prima ligă a fost amânat. El spune că regretatul tehnician s-a comportat extrem de urât în perioada în care o antrena pe FC Argeș.

”Venea sub influența alcoolului la antrenamente”

Leonard Bănuță a vorbit deschis despre ieșirile lui Nicolae Dobrin. El susține că antrenorul i-a făcut o nedreptate fratelui său. Cel mai probabil, de vină era consumul excesiv de alcool, a evidențiat bărbatul.

Comportamentul lui Dobrin nu era cel al unui antrenor sau al unui pedagog bun. Venea de multe ori sub influența alcoolului la antrenamente. De multe ori, nu știa să explice o strategie tactică. Nu știu din ce cauză a vrut să-i facă aceste lucruri rele lui Bogdan. Era rezervă, îl punea să se încălzească o jumătate de oră, apoi nu-l băga deloc.”, a spus Leonard Bănuță-Zeiler, pentru gsp.ro.

”Avea impresia că vrea să-și bată joc de el”

Fratele lui Bogdan a mărturisit că fotbalistul român a fost mult timp afectat de chinurile la care era supus la FC Argeș. Jucătorul nu înțelegea efectiv ce intenții are cu el cel poreclit ”Gâscanul”.

Bogdan a fost foarte afectat din cauza comportamentului său. Fratele meu avea impresia că vrea să-și bată joc de el, dar, după aceea, după o perioadă, am înțeles că Dobrin s-a schimbat. Nu a mai băut și comportamentul lui a devenit mult mai civilizat ca înainte, a devenit mai înțelept, iar discursul lui a fost altul.

Totuși, în perioada aceea a avut probleme cu alcoolul, iar această problemă e foarte importantă la un antrenor. El trebuie să fie model pentru jucători, n-are voie niciodată să nu fie clar în minte, trebuie să facă antrenamente și să fie un model pentru toți jucătorii din echipă.”, a completat el.