Dezvăluiri explozive ale lui Cristi „Dodel” Tănase: „Crețul ăla de la FC Argeș avea 10.000 de euro pe lună”

Gabriel-Alexandru Ioniță 09.01.2023, 12:02
Dezvăluiri explozive ale lui Cristi „Dodel” Tănase: „Crețul ăla de la FC Argeș avea 10.000 de euro pe lună”

Cristi Tănase a dat de pământ cu cei de la FC Argeș, după ce în vară piteștenii i-au reziliat contractul, chiar dacă, cu el în lot, echipa antrenată la acel moment de Andrei Prepeliță a ajuns în play-off-ul Ligii 1 și a jucat semifinale în Cupa României. Cel poreclit „Dodel” a acuzat că oficialii clubului din Trivale sunt mult prea darnici în raport cu jucătorii străini, care însă au o valoare îndoielnică.

Cristi Tănase, indignat de modul în care sunt plătiți unii jucători străini din Superligă

Triplul campion cu FCSB a dat în acest sens exemplul portughezului Joao Miguel, care a plecat, de asemenea în vară, de la FC Argeș și a semnat cu Penafiel, echipă din liga a doua portugheză. Cristi Tănase este de părere că fundașul central avea un salariu mult prea mare la Pitești, comparativ cu nivelul de joc arătat de el în România.

„Campionatul României e slab rău de tot… E incredibil! Păi, cum să nu fie slab? Când peste tot vin jucători de nu știu de unde și le dau câte 10-14 mii de euro.

Nouă, românilor, ne dau sub jumătatea lor și tot pe noi ne ceartă. Crețul ăla (n.r. Joao Miguel) de la FC Argeș, fundașul central, avea zece mii de euro pe lună.

El nu a vândut niciun meci, nu s-a dat la o parte. Eu l-am cunoscut pe băiat. N-avea cum să facă asta, că era prea băiat. Dar el avea 10 mii (n.r. de euro) pe lună. Știi cum e… Nu e fraier cine cere, ci cel care dă”, a spus Cristi Tănase potrivit as.ro.

„Dodel” se gândește la retragerea din activitate

Cu aceeași ocazie, fostul „decar” de la FCSB a dezvăluit că ia serios în calcul posibilitatea de a se retrage din activitate. Ajuns la 35 de ani, mijlocașul ofensiv s-a cam săturat să fie tot în căutarea unei noi echipe, situație în care se află din iulie, de la despărțirea de FC Argeș.

Deocamdată, nu am discutat cu nimeni. Atunci când am plecat de la Pitești, au fost ceva discuții cu Chiajna, cu primarul Tănase. Apoi, am zis că Liga 2 nu prea e pentru mine și am zis să mai stau.

Și, știi cum e, trece timpul. Nu știu dacă pot să mai joc. Mă gândesc la retragere. Nu sunt sută la sută sigur, dar nu vreau să mă duc în Liga 2 sau prin nu știu ce alte orașe. Cam 80%, aș vrea să agăț ghetele în cui. Dacă e să fie vreo propunere bună, da. Dar, altfel nu are rost”, a mai spus Tănase conform sursei citate.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe