Dezvăluiri halucinante despre un tenisman de top, făcute chiar de fosta iubită: ”M-a lăsat în mijlocul New York-ului fără portofel și telefon. Om de nimic!”

Moldoveanu Camelia 03.12.2021, 17:19

Chiara Passari, un model american de succes, a șocat pe toată lumea cu dezvăluirile halucinante pe care le-a făcut despre un jucător de tenis de top. Se pare că sportivul a înșelat-o în repetate rânduri, iar mai apoi a lăsat-o în mijlocul New York-ului fără portofel și telefon. Însă dezvăluirile nu se încheie aici.

Dezvăluiri halucinante. Un cunoscut jucător de tenis a fost făcut praf pe rețelele de socializare de către fosta iubită

Rănită și cu o mare dorință de răzbunare, Chiara Passaria postat trei Insta Story-uri în care a scos de „sub preș” toate problemele pe care le-a avut cu Nick Kyrgios. Jucătorul de tenis care a încheiat acest sezon pe locul 93 ATP s-a făcut remarcat în ultima vreme mai mult prin certurile pe care le-a avut cu fosta iubită.

Chiara Passaria și Nick Kyrgios s-au despărțit în luna octombrie a acestui an, după o relație extrem de tumultoasă. Cu toate că a trecut ceva vreme de atunci, modelul american nu a îngropat încă securea războiului și într-un moment mai delicat a dezvăluit prin ce momente neplăcute a trecut pe vremea când se iubea cu jucătorul de tenis australian.

În prima postare a adăugat câteva mesaje dintre ea și Kyrgios, bineînțeles că unele deloc frumoase, peste care a scris „Doar să văd aduc aminte ce om de nimic este”.

Ulterior a publicat o conversație dintre Nick Kyrgios și Mary Vitinaros, un alt model american cu care jucătorul de tenis și-ar fi înșelat iubita.

Trimitea astfel de mesaje altor fete când era în oraș, pentru a se putea duce la ele, în timp ce iubita lui îl aștepta acasă”, a scris Chiara Passari.

„M-a lăsat în mijlocul orașului New York”

Însă frumoasa americancă nu s-a oprit aici. Ea a mai postat un Story în care a povestit cum jucătorul de tenis a făcut un gest cel puțin halucinant, abandonând-o la propriu.

Nu pot uita momentul în care m-a lăsat în mijlocul orașului New York, la 4 dimineața, mi-a luat telefonul și portofelul, a urcat într-o mașină unde era o fostă iubită de-ale lui și au plecat la club.

Am fost abandonată, la propriu. Apoi a spus că n-a știut că avea toate lucrurile mele la el”, a mai spus scris Chiara Passari.

Nicholas Hilmy Kyrgios s-a născut în Canberra, Australian, și este un jucător profesionist de tenis, clasat în acest moment pe locul 93 în lume. Cea mai bună clasare a carierei a fost locul 13 mondial. A câștigat 6 titluri ATP. Kyrgios este fost număr 1 în lume la juniori.