VIDEO. Kyrgios, gest grosolan, chiar pe terenul de joc! ”Spune-i iubitei tale…”

Gabriel Peneș 08.02.2021, 17:15
VIDEO. Kyrgios, gest grosolan, chiar pe terenul de joc! ”Spune-i iubitei tale…”

Băiatul rău al circuitului masculin de tenis nu se dezminte! Kyrgios, gest grosolan, chiar pe terenul de joc! Jucătorul de 25 de ani a câștigat prima întânire din cadrul Australian Open. El l-a învins în 3 seturi pe portughezul Frederico Ferreira, cu un triplu 6-4. Dar Kyrgios a avut ceva de împărțit chiar cu cei din stafful său. Slobod la gură, așa cum îi e felul, numărul 47 mondial a avut un derapaj verbal față de cineva aflat în loja sa.

Kyrgios, gest grosolan, chiar pe terenul de joc! ”Spune-i iubitei tale…”

Talentat, dar rebel. Și rău de gură. Acesta e australianul „bad boy” din circuitul ATP. Kyrgios, gest grosolan, chiar pe terenul de joc! Deși a trecut în runda inaugurală de portughezul Frederico Ferreira (locul 184 mondial), cu un triplu 6-4, „Bad Nick” a comis-o din nou. La scorul de 2-1 în primul set pentru portughez, jucătorul de la Antipozi a avut o nouă reacție nervoasă, de data aceasta la adresa unui membru al staff-ului său. „Spune-i iubitei tale să iasă din loja mea!”, a strigat Nick Kyrgios, conform digisport.ro. După care a continuat să servească, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

La conferința de presă de la finalul meciului, „bad boy-ul” tenisului mondial nu a uitat nici de Novak Djokovic. Liderul mondial e un „client” constant al criticilor lui Kyrgios.

E foarte straniu ce face, e un jucător de tenis extraordinar, dar cineva care petrece la bustul gol într-o pandemie… Nu cred că poate cineva să facă mai mult rău de-atât”, a spus Nick Kyrgios.

Australianul nu l-a uitat nici pe Novak Djokovic, la conferința de presă

Înaintea debutului de la Australian Open, Novak Djokovic, câștigător de opt ori al Grand Slam-ului de la Antipozi, despre atacurile lansate de Nick Kyrgios la adresa sa. Asta, după ce a evitat în numeroase rânduri să-i răspundă numărului 47 mondial.

În afara terenului, nu am prea mult respect pentru el, ca să fiu sincer. Aici rezum tot ce am de spus, nu mai am de adăugat niciun comentariu la ce am spus deja despre Nick Kyrgios, despre comentariile lui la adresa mea sau orice încearcă el să facă”, a declarat Novak Djokovic.

Sorana Cîrstea, atac uluitor la adresa propriului antrenor în timpul meciului

Sorana Cîrstea a fost eliminată în sferturile de finală de la Grampians Trophy de Ann Li. Ocupanta locului 99 în clasamentul WTA a învins-o pe româncă cu 3-6, 1-6. Acest lucru a scos-o din minți pe iubita lui Ion Ion Țiriac. În timpul celui de-al doilea set, Sorana Cîrstea a devenit foarte nervoasă. I-a transmis antrenorului său că nu știe ce să facă pe teren, iar la câteva minute distanță a avut o confruntare verbală cu acesta.

În cele din urmă, Sorana Cîrstea a cerut sancţionarea propriului antrenor. Jucătoarea de tenis a recurs la acest gest după ce Adrian Cruciat a încercat să-i transmită câteva sfaturi din tribună.

Taci din gură, taci, taci din gură!”, i-a spus jucătoarea antrenorului său.

Mai mult, numărul 72 WTA i-a cerut arbitrei de scaun să-i dea un avertismentul antrenorului ei.

Puteți să-i dați un avertisment? Vorbește nonstop! El e acolo, eu sunt aici. I-am zis de 10 ori să tacă”, i-a spus Sorana Cîrstea arbitrei de scaun.

Sorana a debutat, în schimb, cu o victorie în duelul româncelor de la Australian Open. Ea a învins-o clar – 6-2, 6-1 – pe Patricia Țig.

Urmăriți Playsport.ro și pe