Dezvăluiri șocante, marca Borcea: ”Aveam biblioteca plină de bani. Țălnar a fugit, a crezut că am spart o bancă”. Incredibil câți bani avea înainte de 89!

Giosanu Catinca / 08.02.2021, 23:32
Dezvăluiri șocante, marca Borcea: ”Aveam biblioteca plină de bani. Țălnar a fugit, a crezut că am spart o bancă”. Incredibil câți bani avea înainte de 89!

Cristi Borcea a împlinit recent 51 de ani. La scurt timp după ce s-a sărbătorit, soțul Valentinei Pelinel a răspuns la o nouă provocare. Omul de afaceri a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Printre altele, el a vorbit și despre impresionanta sa avere. Câți bani avea fostul acționar al clubului sportiv Dinamo înainte de 89?

Dezvăluiri șocante, marca Borcea

Cristi Borcea a fost invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, unde a fost nevoit să răspundă la 40 de întrebări. Printre altele, omul de afaceri a fost întrebat și despre bani.

În momentul în care a răspuns la anumite întrebări, Cristi Borcea a şocat-o pe Denise Rifai. Milionarul a dezvăluit detalii despre evenimentele importante din viaţa lui. Și pentru că au discutat despre bani, prezentatoarea emisiunii a îndrăznit să îl întrebe pe afacerist dacă ”le-a cumpărat tăcerea soțiilor” lui. El a răspuns că nu este cazul și că toate femeile din viața lui îl văd doar pe el și pe Dumnezeu.

Cristi Borcea a dezvăluit câți bani avea la Revoluție
Cristi Borcea a dezvăluit câți bani avea la Revoluție / Sursa Foto: Captură

”Avem biblioteca plină de bani. Țălnar a fugit, a crezut că am spart o bancă”

Atunci când a fost întrebat cui îi mulțumește pentru averea pe care o are, milionarul a dezvăluit că el a avut bani încă dinainte de Revoluția din 1989. Și asta, pentru că a muncit de mic copil.

În ’90, nu aveam ce să fac cu banii. Într-o zi a venit Țălnar (n.red. antrenorul Cornel Țălnar) la mine acasă și nu i-a venit să creadă. Așa cum mulți alții au bibliotecile pline cu cărți, când i-am deschis-o (n.r. biblioteca), a văzut cum era plină de bani”, a mărturisit Borcea, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ulterior, fostul acționar al clubului Dinamo, din București, a spus povestit cum a început el să facă business.

Pe mine, Revoluția m-a prins cu peste 500.000 de lei. Erau bani foarte mulți la acea vreme. De mic am învățat să fac bani și am aflat și care este calea pentru a câștiga sume mari. Când a văzut toată biblioteca aia plină cu bani, Țălnar a fugit din casă pentru că a crezut că am spart o bancă, ceva”, a mai spus Borcea, la Kanal D.

Emil Ursu, despre Borcea: ”La 15 ani, difuza filme printre blocuri!”

Și Emil Ursu a vorbit despre cum s-a apucat de afaceri fostul acționar al clubului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, când nici nu era major.

L-a dus mintea să facă bani, era diabolic de la vârstă aia. Eu am primit apartament în Tei, s-a mutat apoi și fratele meu la București și l-am luat la mine. Aveam video, televizor color, care pe vremea aia nu prea existau. Cristi venea nonstop la mine. La 15 ani lua videoul și televizorul color și difuza filme prin blocuri. Câștigă între 700 și 1000 de lei pe seară. Pleca cu ele sau îi chema pe alții la noi, se descurcă”, a declarat Ursu, conform Digi Sport.