Dezvăluiri uluitoare din vestiarul naționalei României. Cum a refuzat un tricolor să vină la prima reprezentativă. „Așa a fost. Îți spun eu discuția”

Ștefănescu Dragoș 06.06.2022, 10:54
Dezvăluiri uluitoare din vestiarul naționalei României. Cum a refuzat un tricolor să vină la prima reprezentativă. „Așa a fost. Îți spun eu discuția”

Naționala României a debutat prost în Liga Națiunilor, pierzând meciul cu Muntenegru, scor 0-2. Pentru ”tricolori” urmează alte trei meciuri de foc în următoarea perioadă. Absența lui Ciprian Deac din lotul României pentru aceste meciuri a surprins pe toată lumea. Se pare că jucătorul lui CFR Cluj a refuzat din start o convocare la prima reprezentativă, după cum a dezvăluit Daniel Stanciu.

Ciprian Deac nu mai vrea să joace pentru naționala României

Sâmbătă seară, România a înfruntat în deplasare reprezentativa din Muntenegru în Liga Națiunilor. ”Tricolorii” au avut o evoluție extrem de modestă și au pierdut cu scorul de 0-2. Jocul slab al României a produs un val de nemulțumire, iar criticile nu s-au lăsat deloc așteptate. Pentru naționala României urmează alte trei meciuri de foc în următoarea perioadă. Elevii lui Edi Iordănescu sunt obligați să obțină rezultate bune pentru a face uitată rușinea de la Podgorica.

Absența lui Ciprian Deac (36 de ani) de pe lista jucătorilor convocați de Edi Iordănescu pentru cele patru meciuri din luna iunie a surprins pe toată lumea. Mijlocașul a fost unul dintre jucătorii cei mai importanți de la CFR Cluj în ultimele sezoane.

Daniel Stanciu a dezvăluit că Deac i-a transmis selecționerului că nu mai vrea să joace pentru naționala României. Acesta este motivul pentru care mijlocașul lui CFR nu a fost chemat la lot.

El a zis că nu mai vrea, a și spus. Deac nu a vrut să mai vină. Îți spun eu discuția, că așa a fost. Ei au vorbit (n.r. Ciprian Deac și Edi Iordănescu). A spus că le lasă locul celor mai tineri”, a spus Daniel Stanciu, la Digisport.

Ciprian Deac a debutat la naționala României în anul 2010. Mijlocașul lui CFR Cluj a bifat 26 de selecții și a reușit să marcheze patru goluri pentru prima reprezentativă.

Alexandru Maxim, discurs dur la finalul partidei de la Podgorica. ”Am avut  o prestatie jalnică”

La finalul partidei de la Podgorica, Alexandru Maxim a făcut o analiză foarte dură a prestației tricolorilor. Mijlocașul a catalogat jocul echipei României drept jalnic. Mai mult, Maxim a admis că nu există nicio explicație pentru acest eșec rușinos.

A fost o infrângere umilitoare. Am avut  o prestatie jalnică. Am avut o prestație sub ce arătăm la echipele de club. Din punct de vedere ofensiv nu am făcut un meci bun.

Noi, jucătorii, ne asumăm tot ce s-a întâmplat pe teren. Trebuie să strângem rândurile și să arătăm mult mai bine la meciul viitor. Sunt juctori care își doresc, dar nu cred că am arătat acest lucru pe teren.

Nu avem timp să ne lamentăm prea mult, pentru că urmează un alt meci, însă încercăm să strângem rândurile și să arătam mai bine la următorul meci”, a spus Alexandru Maxim, la Prima TV.

Urmăriți Playsport.ro și pe