Dialog incredibil între Țiriac și fata sa. Cum au decurs negocierile pentru afacerea de 360 milioane de euro

Moldoveanu Camelia / 20.06.2022, 19:03
Dialog incredibil între Țiriac și fata sa. Cum au decurs negocierile pentru afacerea de 360 milioane de euro

Ion Țiriac și Ioana au purtat un dialog incredibil înainte ca miliardarul român să vândă afacerea de 360 milioane de euro. Fiica jurnalistei Sophia Ayad a fost extrem de dezamăgită atunci când familia ei a rămas fără o parte importantă din avere.

„Fata lu’ tata” a fost dezamăgită. Ion Țiriac a vândut afacerea de 360 de milioane de euro

Ioana este singura fiică a lui Ion Țiriac, miliardarul român având alți doi băieți: Alexandru (Ion Ion) și Karim Mihai (rezultat tot din relația cu Sophia Ayad). S-ar putea spune că fiica jurnalistei Sophia Ayad este o adevărată prințesă, asta dacă îi analizăm viața de lux.

„Fata lu’ tata”, nici nu a vrut să audă de posibilitatea ca familia sa să rămână fără turneul Mutua Madrid Open. Cu toate acestea, Ion Țiriac a fost constrâns să vândă afacerea de 360 de milioane de euro.

Ioana a zis: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul (n.r. turneul de la Madrid, vândut de Țiriac în 2021). Ăla este eritajul nostru, trebuie să-l ținem!’

Din cauza politicii (n.r. l-a vândut). Nu am mai putut. Gata mi-ajunge! Nu mai pot!
Sportul ăsta nu mai are viitor decât dacă patronii merg aici, jucătorii merg dincoace. Se bat la fiecare cinci ani până când își sparg capetele. Fac un deal (n.r. o înțelegere) pe cinci ani, meg mai departe.”, a declarat Ion Țiriac la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_nataliaaa

„Eu nu pot accepta. Nu au pensii, mor și familiile lor trăiesc în mizerie”

Deși le-a cedat turneul de la Madrid celor de la compania IMG pentru 360 de milioane de euro, Ion Țiriac a păstrat drepturile asupra trofeului care îi poartă numele și care era acordat până acum câștigătorilor competiției din capitala Spaniei. Astfel, noii organizatori au fost nevoiți să creeze un alt trofeu, pentru că omul de afaceri român îl va duce pe cel de până acum la turneul Geneva Open, pe care îl organizează alături de fostul tenismen german Rainer Schuettler.

L-am vândut pentru că am 83 de ani, pentru că ai mei copii nu-s interesați, pentru că m-am săturat să mă lupt în fiecare zi cu regulile noi, care-i aduc pe jucători în biroul meu.

Ei nu-și amintesc timpurile când, pentru câștigarea Roland Garros la dublu, m-au plătit cu 100 de dolari..E clar, n-o să se mai întâmple asta niciodată, dar nici eu nu pot accepta că jucători ca Manolo Santana sau Andres Gimeno nu au pensii, mor și familiile lor trăiesc în mizerie.

Nici asta nu e posibil, pentru că sunt miliarde în tenis!”, a spus Ion Țiriac, într-un interviu acordat Claytenis.