Motivul secret pentru care magnatul Ion Țiriac își tine fiul cel mic ascuns. Ce face și cum arată băiatul miliardarului

Moldoveanu Camelia 14.05.2022, 08:38

Dacă Ion Ion Țiriac a fost într-o vreme o prezență constantă în presa din România, de cele mai multe ori din cauza relațiilor tumultoase, nu același lucru se poate spune și despre fratele lui. Fiul cel mic al miliardarului a preferat să stea mereu departe de ochii curioșilor.

Karim Mihai, fiul cel mic al lui Ion Țiriac, este o persoană discretă

Oficial, Ion Țiriac are trei copii cu două femeie diferite. Mai exact, din relația cu Mikette von Issenberg a rezultat primul copil, Ion Alexandru (n.r. Ion Ion Țiriac).  Mai apoi, cu Sophie Ayad, miliardarul român are o fată, Ioana Natalia, și un băiat, Karim Mihai.

După o perioadă tumultoasă în viața personală, Ion Ion Țiriac a decis să devină o persoană extrem de discretă și să stea departe de evenimentele mondene ale Bucureștiului, evenimente pe care îl trecut nu le rata. De cealaltă parte, Ioana și Karim au ales mereu să stea în umbră.

Karim Mihai Țiriac a studiat Știintele Politice în America, la o universitate prestigioasă din Massachusetts. În urmă cu câțiva ani, în ziua absolvirii, Ion Țiriac s-a deplasat în SUA pentru a-și susține fiul. Fotografiile au făcut deliciul curioșilor.

Însă, Karim este „scump” la vedere și nu se cunosc prea multe detalii despre locul în care trăiește sau cu ce se ocupă în plan profesional. De menționat este faptul că Sophie Ayad le-a fost mereu alături celor doi copiii ai ei, însă nici susținerea lui Ion Țiriac nu le-a lipsit.

Karim Mihai, fiul cel mic al lui Ion Țiriac
Karim Mihai, fiul cel mic al lui Ion Țiriac

L-a curtat pe fiu pentru a ajunge la tată? Amantlâc incredibil

Ion Țiriac este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Fostul mare tenismen a reușit să strângă o avere colosală, care l-a propulsat în vârful topului celor mai bogați români.

În afara succesului din afaceri, Ion Țiriac s-a bucurat mai tot timpul de compania unor femei frumoase și celebre. De-a lungul anilor, relațiile fostului tenismen au făcut deliciul presei din țara noastră.

Una dintre relațiile cele mai mediatizate ale lui Țiriac a fost cea cu Anamaria Ferentz. Cei doi au avut o scurtă aventură în anul 2009.

Despre Anamaria Ferentz s-a vehiculat că ea l-ar fi curtat, la un moment dat, pe Ion Ion, fiul lui Ion Ţiriac, pentru a ajunge la miliardarul român. Fosta cântăreață a negat însă totul. Artista a explicat că nu s-a petrecut nimic între ei, dar a avut numai cuvinte de laudă la adresa miliardarului, semn că îl apreciază mult.

„Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal. Cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat. Are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos.

L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume. A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii. Pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o pritenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie, etc.”, a spus Anamaria Ferentz la Kanal D.

Urmăriți Playsport.ro și pe