Diana Șucu a „furat” toate privirile la Rapid – Sepsi. Soția milionarului Dan Șucu a trăit intens victoria echipei lui Adrian Mutu | FOTO

George Drafta 21.01.2023, 10:21

Soţia principalului finanţator al Rapidului a trăit din nou din tribune un succes al giuleştenilor. Care au început noul an cu dreptul.

Aşa cum ne-a obişnuit de când soţul ei şi-a asumat public investiţia de la Rapid, Diana Şucu este mereu prezentă la meciurile de acasă ale fotbaliştilor lui Adrian Mutu.

Aşa s-a întâmplat şi vineri seară, atunci când aceasta a fost zărită pe arena din Grant. Şi a captat toate privirile celor din jur. Pentru că meciul a fost tranşat rapid de către gazde, toate emoţiile s-au risipit şi pentru Diana Şucu. Care a surprins într-o fotografie bucuria oficialilor rapidişti după ce Morais & Co au revenit pe podiumul Superligii.

Ea a urcat poza pe o reţea de socializare, iar postarea a avut o descriere cât se poate de sugestivă. „Imaginea fericirii” au fost cuvintele folosite de soţia acţionarului rapidist. Care se afla şi el în instantaneul surprins pe stadion. Alături de preşedintele Daniel Niculae şi de celălalt finanţator, Victor Angelescu.

Imaginea surprinsă de Diana Şucu pe stadion la jocul dintre Rapid şi Sepsi
Imaginea surprinsă de Diana Şucu pe stadion la jocul dintre Rapid şi Sepsi

Talisman pentru giuleşteni

Diana Şucu le-a purtat noroc rapidiştilor, pentru că de la apariţia sa în tribunele Giuleştiului, oamenii lui Adrian Mutu nu au pierdut vreun meci pe teren propriu, în campionat. De altfel, au fost doar trei remize în Superligă, în rest doar victorii pentru formaţia din Grant. FC Botoşani, Farul şi Universitatea Craiova sunt singurele echipe ce au plecat neînvinse de pe arena alb-vişiniilor.

Cu succesul de aseară în faţa ardelenilor, Rapid a ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere şi s-a întors pe podiumul primei divizii. Săpunari şi ai lui au acum cu trei puncte mai mult decât FCSb şi Universitatea Craiova, care însă urmează să joace în această rundă cu numărul 22.

În etapa următoare, rapidiştii se deplasează pe Cluj Arena pentru confruntarea cu Universitatea Cluj, echipă pe care în tur cu învins-o cu 1-0. Următorul joc pe teren propriu pentru rapidişti va fi cel împotriva ilfovenilor de la FC Voluntari, peste două săptâmâni.

Rapidiştii au motive de bucurie după ce au reulit să o bată pe Sepsi şi în returul sezonului regular
Rapidiştii au motive de bucurie după ce au reşlit să o bată pe Sepsi şi în returul sezonului regular

Tot mai aproape de play-off

Rapidiştii îşi pot vedea visul împlinit mai repede decât şi-ar fi imaginat. Obiectivul calificării în play-off poate fi atins după următoarele meciuri pe care giuleştenii le vor avea de disputat în Superligă. Programul le permite să spere că zestrea din clasament va fi îmbunătăţită, astfel încât Săpunaru şi coechipierii lui să dispute ultimele partide din sezonul regular fără o mare presiune pe umeri.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe