Dică nu se teme să-i ia locul pe bancă lui Rădoi: ”Mereu a fost presiune mare pe mine!”. Când ar putea reveni selecționerul

Giosanu Catinca / 18.03.2021, 22:28
Dică nu se teme să-i ia locul pe bancă lui Rădoi: ”Mereu a fost presiune mare pe mine!”. Când ar putea reveni selecționerul

Nicolae Dică este pregătit să îi ia locul lui Mirel Rădoi, după ce selecționerul a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Secundul a mărturisit că întotdeauna s-a pus presiune mare pe el și că nu se teme să își asume să stea pe bancă la meciul din campania pentru CM 2022, cu Macedonia de Nord. Partida se va disputa în data de 25 martie.

Dică nu se teme să-i ia locul pe bancă lui Rădoi: ”Mereu a fost presiune mare pe mine!”

Selecţionerul României, Mirel Rădoi (39 de ani), nu este în cea mai bună formă. El s-a îmbolnăvit la începutul săptămânii de coronavirus, dar nu vrea nicidecum să apeleze la Gigi Becali pentru a intra în posesia medicamentelor cu care s-au tratat Marius Şumudică, Dani Coman, Anghel Iordănescu, Anamaria Prodan sau Dumitru Dragomir. Pe aceștia, latifundiarul din Pipera i-a contactat imediat ce a aflat că s-au infecat pentru a le oferi tratamentul anti-Covid. În cazul lui Rădoi, stau diferit. Finanțatorul roș-albaștrilor aşteaptă să fie sunat.

Nu am văzut, nu știu nimic. Habar nu am. Și ce mare scofală? E Covid! Asta e. Au mai făcut și alții. Dacă mă sună și îmi cere medicamente, îi trimit. Dar dacă nu m-a sunat… Dacă voia, mă suna.”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Playsport.ro.

Mirel Rădoi, selecționerul României, a fost depistat pozitiv cu COVID-19
Mirel Rădoi, selecționerul României, a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19

Când ar putea reveni selecționerul

Mirel Rădoi nu a dezvoltat simptome severe de boală. În acest moment, selecționerul este izolat și așteaptă să treacă cele 14 zile pentru a putea să își reia activitatea. Cel mai probabil, el va reveni pe bancă la meciul României cu Germania, programat pe 28 martie, la București.

Mirel este ok, se simte bine. Nu are simptome momentan deloc. Nu știe de când a luat acest virus. Eu şi staff-ul vom conduce echipa în următoarea perioadă, aşa este normal. El va putea reveni pe bancă la meciul cu Macedonia de Nord doar dacă va fi testat de două ori negativ între timp. Presiune mare a fost mereu pe mine, când am venit lângă Mirel am ştiut ce mă aşteaptă şi mereu mi-am asumat. Când am avut rezultate negative şi eu am răspuns. Vom comunica cu Mirel zi de zi, nu se pune problema. Într-adevăr, când este Mirel acolo, e altceva, noi sperăm că lipsa lui se va simți cât mai puțin.”, a precizat Nicolae Dică, conform Telekom Sport.

Revenirea lui Rădoi se va produce doar în situația în care va înregistra două teste negative consecutive. În caz contrar, el va fi nevoit să își prelungească perioada de carantinare. Rămâne de văzut care va fi situaţia.