EXCLUSIV. Gigi Becali, iritat la auzul veștii că Mirel Rădoi are Covid-19: „Și ce mare scofală? Să-i dau medicamente? Păi, eu îi dau cu o condiție”

Mihai Cheles / 16.03.2021, 08:04
EXCLUSIV. Gigi Becali, iritat la auzul veștii că Mirel Rădoi are Covid-19: „Și ce mare scofală? Să-i dau medicamente? Păi, eu îi dau cu o condiție”

Selecționerul Mirel Rădoi are Covid-19! Conferința de presă a naționalei României, programată miercuri, a fost anulată!

Ultima oră! Selecționerul Mirel Rădoi are Covid-19. Federația a anulat toate acțiunile


UPDATE | Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, nu face o mare tragedie din faptul că selecționerul Mirel Rădoi are coronavirus. Omul de afaceri are foarte mulți membri în jurul său care au contactat virusul  în trecut și care au depășit cu bine momentul. Tocmai de aceea este extrem de relaxat când vine vorba de starea de sănătate a finului său. Becali a declarat că îi va trimite medicamente, doar acesta îi va solicita.

Nu am văzut, nu știu nimic. Habar nu am. Și ce mare scofală? E Covid! Asta e. Au mai făcut și alții. Dacă mă sună și îmi cere medicamente, îi trimit. Dar dacă nu m-a sunat… Dacă voia, mă suna, a declarat Gigi Becali, pentru Play Sport.


Situația medicală a selecționerului Mirel Rădoi nu permite organizarea conferinței de presă de miercuri, în contextul pandemiei.

Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor, a declarat Mirel Rădoi, conform frf.ro.

Selecționerul va efectua teste suplimentare în aceste zile pentru clarificarea situației.


Iată programul complet al tricolorilor din luna martie:

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45
    28 martie: România – Germania, ora 21:45
    31 martie: Armenia – România, ora 19:00
Pentru cele 3 partide, selecționerul Mirel Rădoi a trimis 22 de convocări preliminare pentru fotbaliști de la cluburi din afara României. Iată care sunt „stranierii” chemați: